Τοπικά

Ο Σύλλογος Αλισσαίων για την 1η Γιορτή Πορτοκαλίου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αλισσαίων…

ευχαρίστησε όσους παρευέθηκαν στην επιτυχημένη 1η Γιορτή Πορτοκαλιού. Αναλυτικά : 

Με την συμμετοχή εκατοντάδων επισκεπτών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η γιορτή πορτοκαλιού που διοργάνωσε ο Συλ.  Αλισσαίων – Πείρος,  την Κυριακή 20 Νοέμβρη στους Αλισσούς και συγκεκριμένα στον Κ. Αλισσό.

Σε μια γιορτή που έγινε από θεσμός , κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι μας απόλαυσαν τα πολλα γλυκίσματα που υπήρχαν, όλα από πορτοκαλί , που συνοδευόταν από τσιπουράκι τις υπέροχες χειροποίητες μαρμελάδες και απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τους χορευτικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Την εκδήλωση άνοιξε με μικρή ομιλία για την σήμασια του πορτοκαλιού και τον ρόλο που παίζει στην τοπική κοινωνία μας, ο Γεωπόνων διευθυντής Αγρ. Ανάπτυξης και συγχωριανός Σταύρος Βέρρας. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κύριος Χρ.  Νικολάου και αφού συνεχάρη τον πολιτιστικό μας σύλλογο για όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στην θετική προβολή των χωριών μας του Άνω και Κάτω Αλισσού.

Ακόμα την εκδήλωσή μας τίμισαν με την παρουσία τους εκτός του Δημάρχου…

οι βουλευτές  Σπαρτινός Κώστας,  Κατσανιώτης Ανδρέας, Φωτήλας Ιάσωνας, οι πρόεδροι ΟΤΑΔ και ΚΕΔΔΥ  Άκης Μπαχράς και Πατρούλα Κοκκίνη. Ο Αντιπεριφεριάρχης Διοίκοισης Δριβίλας Δημήτριος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Φεσσιάν Γεράσιμος, ο περιφερειακός Διευθιντης ΔΕΗ Μυλωνας Σπύρος πρώην Νομαρχης Αχαΐας ο εφημέριος της αγιας τριαδος πάτερ Αλέξανδρος Λαθούρος, Κατσικόπουλος Δημήτρης, ο διοικητής της 116 Πτέρυγας Μάχης κύριος Βαγενάς, ο επικεφαλής της μοίζωνος αντιπολιτευσης Διονύσιος Γκοτσούλιας, ο δημοτικός σύμβουλος Καμπέρος Ηλίας, ο πρώην αντιδήμαρχος Κανέλος Κανελλόπουλος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, οι πρόεδροι των χωριών μας Κελάμη Θεών, η Ελένη Μπεζεριάνου, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Ευστάθεια Γιαννιά, Κονιδάρη Έλενα, η πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Γεωργία Ντατσίκα.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί τους εθελοντές που βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση. Ευχαριστεί τις γυναίκες των χωριών μας που έφτιαξαν αυτά τα ωραία γλυκίσματα, αλλα και όλους τους χορευτικούς συλλόγους που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν και απόλαυσαν αυτούς τους ωραίους χορούς. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας,  καθώς και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας.

Φίλες και φίλοι ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να έχει δράσεις και εκδηλώσεις που θα έχουν σαν στόχο τους Αλισσούς πάντα θετικούς πρωταγωνιστές στη περιοχή μας και για άλλη μια φορά αυτο επίτευχθη χθές.

Σας ευχαριστούμε όλους… Ραντεβού στη 2ο γιορτή πορτοκαλιού του χρόνου στον άνω Αλισσό αυτή την φορά.

Ο Πρόεδρος Μπαρμπούνης Δημήτριος , Η γραμματέας Κότσιρη Αργυρή