Τοπικά

Επιμελητήριο Αχαΐας : Εντονο ενδιαφέρον στην ημερίδα για τα «Τα κόκκινα δάνεια»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια πολύ σημαντική εσπερίδα και με έντονο ενδιαφέρον έγινε από το….

Επιμελητήριο Αχαΐας με κεντρικό θέμα « Τα κόκκινα δάνεια ».

Το κεντρικό θέμα ήταν πως είναι δυνατόν να γίνει απεγκλωβισμός με βιώσιμες λύσεις. Οι δανειολήπτες μπορούν να προστατευτούν από τις τράπεζες καθώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον απεγκλωβισμό τους από τον «βραχνά» της αδυναμίας καταβολής των δόσεων.

Την παρουσίαση έκανε ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations, Χρήστος Γαλλιάκης,

Η ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αχαϊας, τελούσε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Εγινε ιδιαίτερη αναφορά στα ζητήματα αιχμής που αφορούν δανειολήπτες και επιχειρήσεις όπως, ρυθμίσεις δανείων και οφειλών, αναδιάρθρωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, «κόκκινα» δάνεια, προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες, απεγκλωβισμός με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια, κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος και χρηματοδότηση και αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Την επόμενη ημέρα Πέμπτη και σήμερα τα στελέχη της εταιρείας παρέχουν δωρεάν προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις) στους πολίτες  στον χώρο της κεντρικής αίθουσας  του Επιμελητηρίου.