Αθλητισμός

Έτοιμες οι Κορασίδες – Δηλώσεις Παναγιώτη Έρδα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Από φιλικό σε φιλικό πριν την επίσημη έναρξη Πρωταθλήματος στις 20 Νοεμβρίου…

… βρίσκονται οι Κορασίδες των Αστεριών Αχαΐας και του Παναγιώτη Έρδα.

Παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με τη προπόνηση παρουσιάζονται όλο και καλύτερα τα κορίτσια των Αστεριών Αχαΐας. Στο τελευταίο φιλικό αντιμετώπισαν την γυναικεία ομάδα της Γαλήνης.

Ο coach Π. Έρδας είδε σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια του για το ματσάρισμα να βγαίνει στο παρκέ και είναι κάτι που τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Η καλή δουλειά που γίνεται είναι αναμένεται να φέρει αποτελέσματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 2 χρόνια της παρουσίας του coach στη πόλη της Κ. Αχαΐας, βλέπουμε να γεννιέται η κουλτούρα του αθλήματος που στόχος της Ακαδημίας είναι να εδραιωθεί στις προτιμήσεις των νέων της περιοχής .

Αναλυτικά o coach Παναγιώτης Έρδας δήλωσε στο westcity : 

Έχουμε ξεκινήσει στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού την προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη και ανταγωνιστική στα φετινά πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων. Δουλέψαμε πολύ με τα κορίτσια πάνω στην βελτίωση της τεχνικής και στη φυσική κατάσταση. Δώσαμε μία σειρά από φιλικούς αγώνες προπονητικού χαρακτήρα,  προκειμένου όλες οι αθλήτριες μας να μπορέσουν να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το σύστημα 5-1 που παίζουν όλες οι ομάδες βόλεϋ . Μέσα από αυτά τα παιχνίδια πήρα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της ομάδας. Όλα τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτό το καινούργιο στοιχείο που βάλαμε στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή και θετική εικόνα στο πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή.