Τοπικά

Σούλης Μαρινόπουλος: Στο ίδιο έργο θεατές

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την αγανάκτηση του εξέφρασε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λακκόπετρας ,

Σούλης Μαρινόπουλος , μετά από τις καταστροφές που έπληξαν το χωριό. Αναλυτικά αναφέρει με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

” Στο ίδιο έργο πάλι θεατές ακριβώς ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2015. Tο χωριό μας για ακόμη μία φορά ζει τον εφιάλτη κινδυνεύοντας πάλι να πλημμυρίσουν τα ίδια σπίτια που είχαν πλημμυρίσει και πέρυσι, καλλιέργειες να χάνονται σε μία ώρα βροχής, και εμάς τους εκλεγμένους από τους πολίτες που θα έπρεπε να δίνουμε λύσεις πριν γίνει το κακό να τρέχουμε εκ των υστέρων να τους παρηγορούμε και να τους λέμε πάλι τα ίδια.

Πως δηλαδή θα κάνουμε παρέμβαση και δεν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Σαν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λακκοπετρας σήμερα βλέποντας τις καταστροφές που προξένησε η δυνατή βροχή στους συγχωριανούς μου για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο και παρόλο που τόσο εγώ σαν πρόεδρος με το συμβούλιο μου όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και συγχωριανούς μου Βασ. Γκοτσοπουλος είχαμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με έγγραφα και αποφάσεις το τοπικού συμβουλίου για τις κατεπείγον παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην κοινότητα μας για να μην ζήσουμε κάτι παρόμοιο με το περυσινό παρόλα ταύτα ένα μεγάλο μέρος των εισηγήσεων μας δεν πραγματοποιήθηκε.

Μετά από όλα αυτά και στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της κοινότητας μας παρουσία του δημάρχου μας Χ. Νικολάου του αντιδημάρχου Θ. Ραυτακόπουλου του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γκοτσοπουλο βασίλειο και συγχωριανών μου έθεσα την παραίτηση μου προς τον δήμαρχο Χ.  Νικολάου για λόγους συνείδησης. “