Τοπικά

Συλλήψεις αλλοδαπών στο Λιμάνι της Πάτρας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συλλήψεις αλλοδαπών στο Λιμάνι της Πάτρας έγιναν το Σαββατοκύριακο…

Ένας 46χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι της Πάτρας , από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδ.  Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών.

Διότι διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο του από την χώρα. Επιπροσθέτως σε περαιτέρω έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστική συσκευασία που περιείχε ινδική κάνναβη μικτού βάρους δύο γραμμαρίων και ένα δέκατο του γραμμαρίου (2,1γραμ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Επίσης, μία 18χρονη αλλοδαπή και μία 51χρονη ημεδαπή συνελήφθησαν απογευματινές ώρες, από στελέχη του Τμήμ.  Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών.

Διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια της ανωτέρω 51χρονης η οποία την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.