Αθλητισμός

Η Αχαγιά 82 “δείχνει” Αστέρια Αχαΐας !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωση της η Αχαγιά 82…

… αναφέρεται στη συνεργασία με τα Αστέρια Αχαΐας στο εφηβικό τμήμα αλλά και στη μεγάλη ομάδα. Αναλυτικά:

Η Αχαγιά ’82 ζει πρωτόγνωρες στιγμές για τον μπασκετικό χάρτη της Δυτ.  Αχαΐας με εφαλτήριο το επίτευγμα της 30ης Μαΐου, που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων των φιλάθλων ως η μεγαλύτερη επιτυχία του τοπικού μπάσκετ.

Κύριοι συντελεστές μεταξύ άλλων αυτής της επιτυχίας ήσαν από τον Απρίλιο του 2016 ο προπονητής Χ.  Σαράντης με το τεχνικό επιτελείο των Αστεριών Αχαΐας τους οποίους ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Παρόλο που η συνεργασία με το τεχνικό τιμ των Αστεριών δεν επετεύχθη για την πρώτη ομάδα, η βοήθεια των Αστεριών ήρθε με τον προβιβασμό ορισμένων αθλητών του εφηβικού των Αστεριών Αχαΐας στην ανδρική ομάδα του Α. Ο. Αχαγιά ’82, προκειμένου να λαμβάνουν σιγά σιγά τις εμπειρίες τους από το σκληροτράχηλο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κύριοι υπεύθυνοι της προώθησης των αθλητών στο σωματείο μας, θα είναι οι γονείς σε συνεργασία με τα Αστέρια και βάση του προγράμματος εκπαίδευσης που έχουν εκπονήσει τα Αστέρια από το 2011.

Πάνω σε αυτές τις συνθήκες προτρέπουμε κάθε παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ και το βόλεϊ στη Δυτ.  Αχαΐα να ακολουθήσει το πρόγραμμα των Αστεριών Αχαΐας.

Όλοι οι αθλητές των ακαδημιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας θα λάβουν κάρτες ελευθέρας εισόδου προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Αχαγιάς ’82 δωρεάν.

Το Δ.Σ.