Τοπικά

ΕΕΔΕ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Πώς να αναπτύξετε Επαγγελματικό Προφίλ στα Social Media»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο «Πώς να αναπτύξετε Επαγγελματικό Προφίλ στα Social Media» στο Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) την Παρασκευή και το Σάββατο, 15 & 16 Ιουλίου.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στην ορθή χρήση των social media προκειμένου να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Έμφαση δόθηκε σε τρεις κατευθύνσεις: Πρώτον στην ενσωμάτωση της στρατηγικής marketing στην χρήση των social media για την δημιουργία πρόσθετων εσόδων και όχι απλά  κάποιων Likes.  Δεύτερον στην  βήμα  προς βήμα περιγραφή για την υλοποίηση ολοκληρωμένων ενεργειών στα social media.  Τρίτον στην εξειδικευμένη εφαρμογή των διδαχθέντων στις εταιρίες των συμμετεχόντων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, ο μεγάλος βαθμός συμμετοχής τους, η υψηλή βαθμολογία αξιολόγησης καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για νέα σεμινάρια πιστοποίησαν την επιτυχία του σεμιναρίου.

Στελέχη που παρακολουθήσαν το σεμινάριο προέρχονται από εταιρίες και portals της Πάτρας όπως: TheBest, Patras Events, Dete, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Αχαϊκή Πίτα, Τσιάντη Ο. – Καρκαμπούνας Π., Αφοί Αθ. Νικολακόπουλοι, Tobacco and Press.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Στέφανος Οικονομίδης, SEO (Search Engine Optimization) και Marketing Εxpert, δημιουργός της SEO In Greece, εταιρίας παροχής υπηρεσιών SEO και Chartered Marketer με εξειδίκευση στην προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Έχει σημαντική εμπειρία ως διευθυντικό στέλεχος marketing σε πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής, του retail και των υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της ΕΕΔΕ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, κ. Άντυ Γαρδίκη, τηλ. 2610 318 573, 2610 336 352, e-mail: patra@eede.gr , www.eede.gr

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 54 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 26 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 4.200 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.