Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Beach Hoops Summer Camp (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στις σύγχρονες και ασφαλής εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Κάτω Αχαΐας έγινε για πρώτη φορά φέτος το Beach Hoops Summer Camp. Από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου  ο πανέμορφος αυτός χώρος ήταν μια όαση μάθησης, αθλητισμού και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Το καλοκαιρινό αυτό πρόγραμμα παρακολούθησαν 84 παιδιά στις τρεις εβδομάδες που πραγματοποιήθηκε και τα παιδιά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα εξοικειώθηκαν με αθλήματα όπως Μπάσκετ, Βόλεϊ, Baseball (T-Ball), Ποδόσφαιρο σάλας και  Ποδηλασία, πήραν μαθήματα αυτοάμυνας και απασχολήθηκαν δημιουργικά με δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού, με μαθήματα εικαστικών τεχνών και χειροτεχνίες και όλα αυτά από τους εξιδανικευμένους μας συνεργάτες τον  Θεόδωρο Γκοτσόπουλο για την Αυτοάμυνα του συλλόγου «Ο Αχαιός Μαχητής», την δασκάλα Μαρία Αγγελοπούλου στα Καλλιτεχνικά και τις Κατασκευές, τον Παναγιώτη Λαϊνά στην Ποδηλασία του «Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών», την Ζαφειρία Κατροπούλου για το μπάσκετ (γυμνάστρια, ΤΕΦΑΑ Τρικάλων), τους Παναγιώτη και Θανάση Κρίθη στο ποδόσφαιρο, την  Παρασκευή Μιχοπούλου στο Βόλει, τον Τάσο Μπρακατσέλο για το Θεατρικό παιχνίδι, τον Νίκο Κρίθη για το Baseball (Τ-Βall) αθλητή του «Α.Σ. Ηφαιστος» Πάτρας πάντα με την υποστήριξη του ομαδάρχη μας Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλλαν για να έρθει σε πέρας αυτό το πρώτο Beach Hoops Summer Camp:

  • Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων και ο Πρόεδρος του  Ξενοφώντας Μπαχράς
  • Ο Α.Ο. Αχαγια 82 και ο Πρόεδρος  του Τάσος Αναγνωστόπουλος
  • Ο Α.Ο. Δυμης 07 και ο Πρόεδρος του Παναγιώτης Χριστόπουλος
  • Το Basketball Academy Group και ο  Προπονητής  Ζώης Αλεξόπουλος
  • Το Sao Beach Bar (Παραλία Κάτω Αχαΐας)και ο ιδιοκτήτης   Παναγιώτης Τσουνόπουλος
  • Το Mayari by B.Kouti (Παραλία Κάτω Αχαΐας) ιδιοκτησίας Μάρως Δρίμαλα
  • Η Κάβα Ποτών PITTAS και ο Άκης Πίττας
  • Το Γυμναστήριο Exetlos Athleti Center και η Βιβή Σταμάτη

Χορηγός επικοινωνίας του Beach Hoops Summer Camp ήταν το Westcity.gr.

Για φωτογραφίες από τις τρεις περιόδους του Beach Hoops Summer Camp και πληροφορίες μπείτε στην σελίδα μας στο facebook “Beach Hoops Summer Camp

beach-hoops-camp-2016-2