Τοπικά

Το τελευταίο αντίο στη Νίκη Νικολοπούλου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

“Εφυγε” χθες (06-06-2016) από τη ζωή, η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, όπου τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Στις 5 το απόγευμα της Τρίτης θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών και η ταφή θα γίνει στο Α νεκροταφείο Πατρών.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα, στην ΕΨΥΕΠΕΑ, στην Κιβωτό της Αγάπης και στη Μέριμνα.

Η Τασία Μανωλοπούλου, αποχαιρέτησε την κόρη της με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook, ενώ την ανάρτηση μοιράστηκε στο διαδίκτυο ο Ν. Νικολόπουλος.

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωή …. Είμαι πολύ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …είσαι η Νίκη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα»

Ο Νίκος Νικολόπουλος έγραψε για την κόρη του:

“Νίκη μου, καμάρι μου και περηφάνια μου… Φως ήσουν και στο Ανεσπερο Φως πηγαίνεις. Aγγελέ μου, πλέον “μεσίτευε”εσύ στο Θεό μας & προστάτευε εσύ εμάς και όλα τα παιδιά του κόσμου…Θερμή παράκληση: Αντί για στεφάνια και λουλούδια, η Νίκη θα ήθελε να νοιαστούμε τα παιδιά.
Γι΄ αυτό καταθέστε το περίσσευμα της καρδιάς σας στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα, στην ΕΨΥΕΠΕΑ, στη Κιβωτό της Αγάπης και στη Μέριμνα”.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων,  καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να τα δωρίσουν.