Αθλητισμός

Επεσε η αυλαία της Γ2 ΕΣΚΑ-Η

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το απόγευμα της Κυριακής έπεσε η αυλαία της Γ’2 κατηγορίας με την ομάδα του Αχαϊκού να αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος την συμπολίτισσα ομάδα των Αστεριών Αχαΐας στο κλειστό γυμναστήριο Κ. Αχαΐας.

Η ομάδα του Αχαϊκού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά  κατάφερε να αντιδράσει και να επιστρέψει στο ματς πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Το ημίχρονο έκλεισε με τους «κόκκινους» να είναι μπροστά στο σκορ με 4 πόντους. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του με την ομάδα του Αχαϊκού να παίρνει το ροζ φύλλο στο τέλος με σκορ 62-64. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τις ομάδες να αποζημιώνουν τους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Στο τέλος του ματς οι παίκτες αφιέρωσαν την νίκη στον Δημήτρη Κωστόπουλο που τραυματίστηκε στο πρόσωπο(από ακούσιο χτύπημα συμπαίκτη του) λίγο πριν το τέλος του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Η ομάδα του Γ.Σ. Αχαϊκού με ανακοίνωσή της συγχαίρει την συμπολίτισσα ομάδα των ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ για την άνοδο στην Γ’1 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η και εύχεται πάντα επιτυχίες.