Αθλητισμός

Σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο τομέας Παιδείας, η Ένωση Γονέων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν.Αχαΐας συνδιοργάνωσαν σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την Πέμπτη 09/06/2016 , το οποίο και πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «ΕNJOY» στον Κ.Αλισσό. Συμμετείχαν περίπου 220 μαθητές από 9 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας (1ο,2ο και 3ο Κ.Αχαΐας, Καραιίκων, Ριόλου, Λάππα, Λακκόπετρας, Αλισσού και Σαγαίκων), οι οποίοι διασκέδασαν, έπαιξαν και έζησαν μια μοναδική εμπειρία.

Σ’έναν σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ξενοφών Μπαχράς επισήμανε ότι για τη Δημοτική Αρχή η προώθηση του αθλητισμού είναι από τα πιο βασικά ζητούμενα ώστε να συμβάλει στη διάπλαση της παιδικής προσωπικότητας. Σκοπός του τουρνουά είναι η διάδοση και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στα σχολεία καθώς και η απόκτηση αθλητικής παιδείας.

Επίσης ευχαρίστησε όλους του Δ/ντές των σχολείων, τη Δ/ντρια του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν.Αχαΐας κα Μητρογιάννη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ. Π.Βουκελάτο για τη συνεργασία τους με τον τομέα Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, καθώς επίσης και όλους του γονείς των μικρών μαθητών που συνέβαλαν στη μεταφορά τους την ημέρα του τουρνουά. Τέλος ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές να έχουν υγεία και ένα καλό καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι η όλη διοργάνωση απέδειξε για μια φορά ακόμα, ότι ο σχολικός αθλητισμός είναι μιας ιδιαίτερης σημασίας κοινωνική διαδικασία που συμβάλλει στην καλή διαπαιδαγώγηση των μαθητών!