Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων: Τεράστια προβλήματα Υδροδότησης στο Δήμο

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , αναφέρεται στα προβλήματα υδροδότησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Τεράστια προβλήματα υδροδότησης παρατηρούνται τόσο στην έδρα του Δήμου αλλά και στα παραλιακά διαμερίσματα του κάμπου που αναπτύσσεται και το σύνολο της τουριστικής δραστηριότητας την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Δημοτική αρχή και η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης Αποχέτευσης πρέπει να αναλάβουν σοβαρές πρωτοβουλίες τάχιστα ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα που κυρίως οφείλονται στην έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού και οι δημότες που επί μακρόν ταλαιπωρούνται να μπορέσουν να λειτουργήσουν στοιχειωδώς τα νοικοκυριά τους.
Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας τα τελευταία χρόνια λειτουργεί σε αυτόματο πιλότο και φυσικά και η Επιχείρηση Ύδρευσης την προηγούμενη περίοδο λειτουργούσε με αδιαφανή τρόπο και εκτός θεσμικού πλαισίου σε γνώση βέβαια των επιτελικών στελεχών της προηγούμενης Δημοτικής αρχής και φυσικά του σημερινού Δημάρχου ως Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών.

Οι δημότες όμως τι πρέπει να κάνουν για να μπορέσουν να απολαμβάνουν το βασικότερο αγαθό όπως ειναι το νερό και γιατί κάνουμε ημερίδες για τον τουρισμό και την ανάπτυξη μόνο για προβολή και φωτογραφίες η για να παρέχουμε τα αυτονόητα στους συμπολίτες μας.

Χρειάζεται πολύ δουλειά και λίγα λόγια”