Αθλητισμός

Ενα βήμα πιο κοντά η Αχαϊκή στη Γ΄ Εθνική

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νίκη για την ομάδα της Αχαϊκής με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Αμαλιάδας, για την 2η Αγωνιστική του 12ου Ομίλου για τα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής.

Με 2 γκολ του Καρρά στο 37 και το 59 η Αχαϊκή έκανε το 2 στα 2, βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι για την επιστροφή της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η τοπική ομάδα έδειξε χαρακτήρα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασε στη 2η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια μπαράζ.

Ο goalkeeper της Αχαϊκής , ο οποίος βρισκόταν σε κορυφαία ημέρα έγραψε με ανάρτηση του στα social media: Συνεχίζουμε Μάγκες Μου… Είμαστε Κοντά Στο Στόχο Μας.. Όλοι Μαζί Με Τον Κόσμο Στο Πλευρό Μας Μπορούμε Πολλά… Τα Φιλιά Μου Σε Αυτούς Που Περίμεναν Ένα Εύκολο Απόγευμα… Η Αχαικη Είναι ΙΔΕΑ…

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Γιώργο Νταγιούκλα και Νίκου Θανόπουλου

Συνθέσεις:

Aχαϊκή (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής (λ.τ. 74′ Σουρανής), Τσολόπουλος, Στεφανόπουλος, Δένδρινος, Βαβάτσικος, Γεωργόπουλος, Καρράς, Μαντάς (63′ λ.τ. Πετρόπουλος), Αγγελόπουλος (53′ λ.τ. Αποσκίτης)

Αστέρας Αμαλιάδας (Α. Γαβριλόπουλος): Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος (74′ Ζώντος), Σταθάτος, Ν. Βραχνής (53′ Μπαρδούσης), Μπουρούκης, Μενίκου, Δούλος (75′ Λόξας), Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκεύοπουλος