Τοπικά

Βραβείο στην εταιρεία Med Frigo

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

tην Τετάρτη 30 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των SalesExcellenceAwards 2016, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία BoussiasCommunications.

Στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών», βραβείο Bronze απονεμήθηκε στην πατρινή εταιρεία μεταφορών και logistics MED FRIGO, για την αύξηση των εξαγωγών ιχθυοκαλλιέργειας.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Γ. Ευσταθίου, αντιπρόεδρο ΙΠΕ, Partnership&Distributionmanager, MapfreAsistencia, ο Αχαγιώτης Σωτήριος Μπρακατσέλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ο οποίος στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή, καθώς και το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, το οποίο με το έργο του, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη των πωλήσεων.

Οπως τόνισε ο κ. Μπρακατσέλος, η βράβευση της MED FRIGO είναι μια ηθική ικανοποίηση και ένα επιπλέον κίνητρο για το έμψυχο δυναμικό της, προκειμένου να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, τηρώντας τις αρχές της εταιρείας, που επικεντρώνονται στη συνέπεια, την αξιοπιστία, τη συνεχή εξέλιξη και την ανταγωνιστικότητα, στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των μεταφορών και των logistics με εξειδίκευση στα προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας.
«Υπάρχει μια εξωστρεφής Ελλάδα που ενάντια στην ευρέως διαδεδομένη αντίληψη για το επιχειρείν, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προοδεύει» τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Μπρακατσέλος.