Αθλητισμός

Νίκη των Αστεριών στο Αχαγιώτικο ντέρμπι της Γ2

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ενας αγώνας τα είχε όλα και αποζημίωσε του 150 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας, οι Νέοι των Αστεριών επικράτησαν του Αχαϊκού με 60-67 στην παράταση,  στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’2.

Το παιχνίδι τα είχε όλα κόσμο πολύ στις κερκίδες, κοινούς φίλους και των δύο ομάδων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών στο παρκέ, παράταση, δύναμη, μεγάλα σουτ και αγωνία. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και αυτό έκανε το παιχνίδι πιο ιδιαίτερο.

Από την αρχή του παιχνιδιού το σκορ είχε πολλές εναλλαγές στη κεφαλή με τα Αστέρια να διατηρούν ένα προβάδισμα 3-4 πόντων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στα δραματικά τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας τα Αστέρια έκαναν φάουλ και έστειλαν τον Αχαϊκό στις βολές ενώ το σκορ ήταν 53-55. Ο παίκτης του Αχαϊκού έχασε και τις 2 βολές ενώ στα 00:03″ που απέμειναν, μ ένα follow up το παιχνίδι πήγε στη παράταση με σκορ 55-55.

Στο extra πεντάλεπτο ο αγώνας έγειρε προς τα Αστέρια Αχαΐας , διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 60-67 μέσα σε πανηγυρισμούς, σ ένα παιχνίδι που αποζημίωσε παίκτες και φιλάθλους.

Το westcity.gr βρέθηκε στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας και θα ακολουθήσεις φωτορεπορταζ