Αθλητισμός

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μιλάει westcity.gr για την πορεία του στην Κύπρο

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μιλάει westcity.gr
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μιλάει westcity.gr για την απόφαση του να παίξει φέτος στο Κυπριακό πρωτάθλημα και τον Ερμή Αραδίππου, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο Αχαγιώτης ποδοσφαιριστής κάνει εξαιρετική χρονιά ως τώρα και φαίνεται να διανύει μεγάλη περίοδο… φορμαρίσματος αφού εκτός από τις καλές αγωνιστικές παρουσίες έχει πετύχει και αρκετά γκολ.

Ο Βασιλόγιαννης που δεν έχει μάθει να κρύβει τα λόγια του, μας μιλά για τα σχέδιά του, τον προπονητή του αλλά και για την ζωή στην Κύπρο. Ο ταλαντούχος άσσος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ερμή και τους ανθρώπους της ομάδας δείχνοντας πως έχει πάρει την σωστή απόφαση το καλοκαίρι να φύγει από την Ελλάδα.

  1. Σε βρίσκουμε στο Κυπριακό πρωτάθλημα… πες μας το καλοκαίρι πως πήρες αυτή την απόφαση;

Η αλήθεια είναι πως τις αρχές του καλοκαιριού αρκετές ομάδες με είχαν πλησιάσει. Ο Ερμής ήταν μέσα σε αυτές τις ομάδες. Εδειξε ότι με θέλει περισσότερο και αυτό για μένα μέτρησε πολύ.

  1. Έπαιξε ρόλο ο κ. Π. Δερμιτζάκης στην απόφασή σου;

Τον κ. Δερμιτζακη τον είχα προπονητή και γνώριζα αυτά που θέλει να περάσει στην ομάδα. είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να ξέρει τι ζητάει ο προπονητής.

βασιλ5

  1. Πες μας δυο λόγια για την ομάδα σου;

Η ομάδα βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Λάρνακα, όπου εκεί βρίσκεται και η έδρα μας. Έχουμε καλά γήπεδα για προπόνηση όπως και καλές εγκαταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ερμή, μια ομάδα που έχει ένα πρόεδρο που αγαπάει τον σύλλογο και κάνει το καλύτερο γ αυτή, όπως και όλοι όσοι είναι μέλη της ομάδας.

  1. Πολλοί λένε πως το κυπριακό πρωτάθλημα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ποια η γνώμη σου, που το ζεις και από μέσα;

Αυτό δεν είναι αλήθεια, το κυπριακό πρωτάθλημα έχει ανοδική πορεία. όλες οι ομάδες βρίσκονται σε υψηλό και πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο.

  1. Φαίνεσαι αγωνιστικά πως είσαι σε πολύ καλή φάση… Τι έχει παίξει ρόλο;

Προσπαθώ σε κάθε προπόνηση να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό να βγαίνει στους αγώνες. Νιώθω σημαντικός στην ομάδα μου και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι και αυτό μετράει για μένα. Χαίρομαι όταν βοηθάω την ομάδα.

βασιλ4

  1. Ποιος ο στόχος σου πλέον; Θες να γυρίσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Θέελω κάθε αγωνιστική να παρουσιάζομαι καλύτερος. Κάνεις δεν ξέρει για το μέλλον.

  1. Πως είναι η ζωή στην Κύπρο;

Η ζωή στην Κύπρο είναι ήρεμη. ωστόσο μπορείς να περάσεις το χρόνο σου όπως θέλεις. Δεν λείπει κάτι και οι αποστάσεις είναι μικρές, όποτε εύκολα μπορείς να αλλάξεις παραστάσεις.

βασιλ3 βασιλ2 βασιλ