Τοπικά

Αρχή για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλισσαίων “Πείρος”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ», ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του. Με πρωταρχικό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Κοινοτήτων Άνω και Κάτω Αλισσού, ο Νέος Σύλλογος μας θα επιδιώξει μέσα από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του να συμβάλλει στην ευημερία και την αναβάθμιση της ποιότητάς ζωής των κατοίκων. Ενωμένοι και με κοινό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας, θα επιχειρήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους.

Πέραν των ανωτέρω θα επιδιώξει την ενημέρωση των πολιτών για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, ιστορικά θέματα, ενώ μέσω σειράς προγραμματισμένων εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου στοχεύει στην προαγωγή του πνέυματος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και της διασκέδασης τους.

Ο Σύλλογος Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ» αποτελείται από νέους ανθρώπους, τους οποίους ένωσε η αγάπη για τον τόπο της καταγωγής τους και η διάθεση τους για προσφορά. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργησούμε μία ισχυρή ομάδα πολιτών, με δυναμική φωνή και ηχηρή παρουσία, στο πλευρό όλων των κατοίκων, η οποία θα αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την επίλυση των εμφαινόμενων προβλημάτων του τόπου μας και την προαγωγή του συλλογικού μας πνεύματος.

30-3-2016-2

30-3-2016-4

30-3-2016-3