Τοπικά

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00΄στην Κάτω Αχαΐα, στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» 

Αναλυτικά τα θέματα:

  • Γνωμοδότηση σχετικά με την Έγκριση και Παραλαβή των παραδοτέων Β1 σταδίου της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ./ΣΧΟΟΑΠ) διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και κατευθύνσεις εκπόνησης του Β2 σταδίου της μελέτης.
  • Παραχώρηση ακινήτου για την δημιουργία χώρου κατασκήνωσης και εγκαταστάσεων στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α. με Α.).
  • Xορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος : ¨Πτηνοπωλείο – Αυγοπωλείο¨ στην εταιρεία Κοντοχρήτσος Γρηγόριος κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.