Αθλητισμός

Τέλος… και ο Γιώργος Μαραντάς

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου, αποτελεί ο Γιώργος Μαραντάς. Ο Ξανθιώτης τεχνικός έλυσε την συνεργασία του – εν κοινή συναινέσει-  με τους «μελανόλευκους».

Πιο συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παναιγιαλείου είχε στα… χέρια του , πρόταση από ομάδα της Football League και πιο συγκεκριμένα από τα Τρίκαλα, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της «Μαύρης Θύελλας», στις 10 Ιανουαρίου. Πληροφορίες από δημοσιογραφικές  … πηγές μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μαραντάς, έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του ΑΟΤ.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη ήταν απρόοπτη, σε μεγάλο βαθμό για τον Παναιγιάλειο, που πλέον μένει χωρίς προπονητή.

Yπήρξε καθησυχασμός από ανθρώπους της διοίκησης, με τις πρώτες ενδείξεις να μιλάνε για το… ότι η ομάδα θα έχει προπονητή για το ματς της 14ης αγωνιστικής και δεν θα χρειαστεί  να αγωνιστεί  με υπηρεσιακό τεχνικό και ότι πλην του Πίτκα και Μίλιτς που αποτελούν ήδη παρελθόν, δεν υπάρχουν άλλες ενδείξεις ποδοσφαιριστών που να θέλουν να φύγουν από την Αιγιώτικη ομάδα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Μαραντάς, έκατσε… στον πάγκο των «μελανολεύκων» για δέκα παιχνίδια, μετρώντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.