Αθλητισμός

Δώρα και παιχνίδια για το “Χαμόγελο του παιδιού” απο τον Απολλωνα Πάτρας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα γραφεία του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά “Το χαμόγελο του παιδιού” στην Πάτρα, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Απόλλωνα για να παραδώσει τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που συνεχίζει ο σύλλογος.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Βεργίνης και Γιάννης Κουζέλογλου συνοδευόμενοι απο την γ.γ γραμματέα του συλλογου Ευαγγελία Λάππα – Νιάρου παρέδωσαν τα παιχνίδια που πρόσφεραν με πολύ αγάπη παιδιά των ακαδημιών και φίλαθλοι. “Είναι σημαντικό γεγονός η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση του κόσμου και κυρίως των παιδιών για την υποστήριξη παδιών και οικογενειών σε κρίση. Εξάλλου όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε. Ο Απολλων, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος στέκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά προσφέροντας τους με τον τρόπο του λίγη χαρά και χαμόγελα”, τόνισε η Ευαγγελια Νιάρου.

Μάλιστα, κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Απολλωνα στο “χαμόγελο του παιδιού” συζητήθηκε το ενδεχόμενο τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται σε σπίτια του εθελοντικού οργανιςμού της ευρύτερης περιοχής, να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.