Αθλητισμός

Στραβοπάτημα για Αχαϊκή στον Ατρόμητο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Φρένο» στην νικηφόρα πορεία της Αχαϊκής στο πρωτάθλημα έβαλε ο Ατρόμητος Πατρών, ο οποίος με σκόρερ έναν πρώην ποδοσφαιριστή των «καναρινιών», πήρε τη νίκη με 1-0.

Η συνολική εικόνα της Αχαϊκής ήταν καλή και θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι, με κορυφαία στιγμή το πλασέ του Μαντά σε κενή εστία στο 85΄

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μόλις στο 1’ λεπτό στην εκτέλεση κόρνερ του Τσάλτα, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Δρακόπουλου και κατέληξε άουτ.

Στο 6’ λεπτό το γυριστό σουτ του Αποσκίτη έδιωξε ο Ζίσι, ενώ στο 14’ ο Σουντζόγλου απέκρουσε το καλό σουτ του Ντάζου σε κόρνερ.

Στο 30’ ο Αναγνώστου αστόχησε από καλή θέση, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Βαβάτσικου πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 60’ λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γκότση, ο οποίος δέχτηκε εξαιρετική μπαλιά από τον Αναγνώστου αλλά αστόχησε.

Στο 61’ ο Τσιάτο αστόχησε με κεφαλιά και μετά από καλή σέντρα του Μανθόπουλου, ενώ στο 66’ ο αμυντικός του Ατρόμητου έσωσε σίγουρο γκολ σε πλασέ του Μαντά.

Στο 77’ λεπτό ο Αποσκίτης μετά από σέντρα του Βαβάτσικου σημάδεψε το δοκάρι του Σουντζόγλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι σε σέντρα του Βαβάτσικου, ο Λιάκος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 85’ λεπτό ο Μαντάς σε κενή εστία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ και λίγο αργότερα η ομάδα του το πλήρωσε όταν από μπαλιά του Τσιάτο ο Ανγνώστου με πλασέ έκανε το 1-0 και έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μολφέτας, Ασημακόπουλος, Μανθόπουλος, Ζίσι, Παπαγεωργίου, Τσάλτας, Ρουγκάλας (38’ λ.τ. Κωνστάντιος), Τσάτος (85’ Κωστόπουλος), Αναγνώστου, Γκότσης (63’ Μούτσα).
ΑΧΑΪΚΗ (Φ. Σχοινάς): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Πετρόπουλος, Τσολόπουλος, Σουρανής (63’ Καρράς), Βαβάτσικος, Μαντάς, Γεωργόπουλος (85’ Σαμίκος), Αγγελόπουλος (85’ Λιάκος), Αποσκίτης.

Το φιλμ του αγωνα από το patrasgoal.gr