Αθλητισμός

Εφυγε με το διπλό ο Πανομβριακός

Πανμοβριακού
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Πανμοβριακός κατάφερε κι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αναγέννησης, χάρη στο γκολ του Αβράμη στο 8ο λεπτό.

To Φιλμ του Αγώνα

Στο 8΄ ο Σπυρόπουλος με εξαιρετική ενέργεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης που έδιωξε, αλλά ο Αβράμης διάβασε καλά τη φάση και παίρνοντας την απόκρουση σκόραρε, πετυχαίνοντας και το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Στο 14΄ο Βίτσιο βρέθηκε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Πανομβριακού, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να χτυπάει στο δακάρι. Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε λίγες φάσεις που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε γκολ, με μερικά σουτ είτε να μπλοκάρονται εύκολα η να πηγαίνουν άουτ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν για την ομάδα της Αναγέννησης ο Κούτουλας, καθώς στο 83΄ είδε τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο στην αντεπίθεση του Πανομβριακού.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Πατρών: Σπυρόπουλος, Κούτουλας, Χριστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μαντούκας, Δημόπουλος, Τσελέπης, Βασιλόπουλος, Βίτσος (70’ Καράγιωργας), Διαμαντόπουλος(52’ Ζαφείρας),Τσίφας

Πανμοβριακός Ριόλου: Ζήγκος, Μητρόπουλος, Νικολόπουλος, Σπανός, Αντωνόπουλος, Λιάκος(82’ Abduramani), Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος(65’ Αναγνωστόπουλος), Παπουτσής (52’Σωτηρόπουλος) Χριστόπουλος, Αβράμης.