Τοπικά

Χωρισμένα τα στελέχη της ΝΔ στην Αχαΐα εν όψη εκλογών

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Χωρισμένοι στα δύο είναι βουλευτές, πολιτευτές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σε ότι αφορά την μάχη για την ηγεσία του κόμματος.

Παρά τις πληροφορίες που έλεγαν ότι οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα δεν θα βάλουν σε κάποιους από τους υποψήφιους την υπογραφή τους για τη στήριξη τους, τελικά οι περισσότεροι από αυτούς δεν κρύβουν την προτίμηση τους σε πρόσωπα. Ο Γιάννης Μάκκας με δήλωση του εξέφρασε ανοικτά την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιώργου Τζιτζικώστα, ενώ την ίδια υποψηφιότητα στηρίζει και ο Θανάσης Νταβλούρος.

Τη υποψηφιότητα του Γιώργου Τζιτζικώστα, φαίνεται να στηρίζει, όχι όμως ανοικτά, αλλά κρατώντας μια πιο ουδέτερη στάση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, χωρίς και αυτός να έχει εκφραστεί ανοικτά φαίνεται ότι κινείται στην κατεύθυνση της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει ανοικτά και ο Νίκος Παπαδημάτος, ενώ στάση αναμονής μέχρι στιγμής κρατά ο Άγγελος Τσιγκρής. Αντίθετα, ο Μιχάλης Μπεκίρης, αλλά και ο γνωστός έμπορος, Ηλίας Παυλίδης, τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πάντως, στο παρασκήνιο το εκλογικό, σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά το επίπεδο μελών, θα παίξει η επιλογή και η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί ο βουλευτής, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μπορεί να μην κατεβαίνει τελικά υποψήφιος, όμως, έχει άμεσες σχέσεις με την περιοχή και επηρεάζει συγκεκριμένη ηχηρή ομάδα επιχειρηματιών της περιοχής, αλλά και φίλων του κόμματος που πιστεύουν σε αυτόν.