Τοπικά

Καρφιά Λαϊνιώτη για Νικολόπουλο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αναφορές σε φιλοτομαριστές συμμάχους , οπορτουνιστές και συμφεροντολόγους, συνοδεύει τη δήλωση στήριξη του στην κυβέρνηση ο α’ επιλαχών βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Γιάννης Λαϊνιώτης.

Ο κ. Λαϊνιώτης σε γραπτή του δήλωση εμμέσως πλην σαφώς βάλει κατά του Ν. Νικολόπολου τονίζοντας τα εξής:

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με κρυστάλλινο και διαυγή τρόπο συμμετέχουν στην κυβέρνηση με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. χωρίς να επηρεάζονται από τακτικίστικες συμπεριφορές «συμμάχων» μας, που όμως αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική επιβίωση τους.

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε το οικοδόμημα των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαΐα θλιβόμαστε που παρεισέφρησαν έστω και εμμέσως στο Κίνημα μας πολιτικοί φιλοτομαριστές. Αλλά και είμαστε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε τον ανιδιοτελή εθνικό πατριωτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της δράσης μας, ώστε να απαλλαγεί ο τόπος από τη μέγγενη της Τρόϊκα και τους εγχώριους δυνάστες του.

Εμείς οι αγνοί «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ουδέποτε συμβιβαστήκαμε με συμβατικές ή και «εξώγαμες» σχέσεις γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας, ώστε να εξαφανισθεί από τον πολιτικό βηματισμό μας η οποιαδήποτε σκιά.

Ως πρώτος επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. είμαι αποφασισμένος να κλιμακώσω τις παρεμβάσεις μου προκειμένου να διασφαλισθεί η πολιτική καθαρότητα του κινήματος μας, στην παράλληλη πορεία του με τους κάθε λογής οπορτουνιστές και συμφεροντολόγους. Παράλληλα οφείλουμε να παλέψουμε για την συλλογική ενδυνάμωση των ΑΝ.ΕΛ. Αχαΐας.