Photos Αθλητισμός

ΔΥΜΑΙΑ Beach Volley – Φωτογραφίες

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νικητές το Δίδυμο “Τσάμης – Καράβολας” στο τουρνουά beach volley , στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης “ΔΥΜΑΙΑ 2015” 

Στο mayari συνεχίστηκε η δεύτερη φάση του τουρνουά beach volley που συνδιοργάνωσαν ο ΟΤΑΔ και το “OLYMPIA SPORT CLUB”.

Στα προημιτελικά οι Λεγάτος – Τζουραμάνης κέρδισαν τους “ναυαγοσώστες” με 2 – 0 set , ενώ με το ίδιο σκορ προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι “Λαζανάς – Λιβάνης” έναντι των “Παπαδημητρόπουλου – Παπακωνσταντινόπουλου”. Συγκλονιστικό ήταν το ματς “Τσάμης – Καράβολας με τον coach Γ. Λυκούδη που είχε στο πλευρό του τον Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο. Ο αγώνας κρίθηκε στο tie brake , υπέρ του διδύμου “Τσάμη – Καράβολα” , με τα παιχνίδια να πηγαίνουν πόντο πόντο. Οι Ρέλλος – Μηλιώνης , προκρίθηκαν απ ευθείας στα ημιτελικά

Στα ημιτελικά μετά από κλήρωση οι “Λαζανάς  – Λιβάνης” κέρδισαν σχετικά εύκολα με 2-0 set τους Ρέλλο – Μηλιώνη που δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα , ενώ το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι ήταν μεταξύ “Τσάμη – Καράβολα και “Λεγάτου – Τζουραμάνη” που έληξε 28-26 υπέρ των πρώτων κερδίζοντας στο νήμα το πρώτο set, ενώ δυσκολεύτηκαν και στο δεύτερο set όπου έκαμψαν τελικά την αντίσταση των Λεγάτου – Τζουραμάνη, σταματώντας τους στους 15 πόντους.

Ο τελικός

Ο τελικός που έγινε μεταξύ “Τσάμη – Καράβολα” και “Λαζανά – Λιβάνη” , προσέφερε αρκετό θέαμα, με τα δίδυμα να υπερβάλλουν εαυτό και να εξαντλούν όλες τους τις δυνάμεις, με τους “Λαζανά – Λιβάνη” να “πέφτουν” ηρωικά, με σκορ 2-0 set

MVP του αγώνα ήταν ο Θ. Λαζανάς όπου θα ακολουθήσει άρθρο αφιέρωμα.

Το westcity.gr ήταν μεταξύ άλλων χορηγός επικοινωνίας στο τουρνουά όπου και βρέθηκε στα γήπεδα beach volley του mayari και κάλυψε το event. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ , Ακης Μπαχράς.

Δείτε  το πρώτο μέρος του φωτογραφικού υλικού από την κάμερα του westcity.gr , ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το δεύτερο μέρος , από τον φακό της Ρένας Νικόλα !

OTAD-BEACH-VOLLEY-2-1