Τοπικά

Τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας επισκέφτηκαν οι Ρουμελιώτης – Στεμπίλης.

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου  επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης , ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο διοικητής Π.Υ ΒΙΠΕ  κ. Ανδρέας Στεμπίλης.

Σε κλίμα άψογης και αγαστής  συνεργασίας, οι παράγοντες της πυροσβεστικής υπηρεσίας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την κατάσταση στο Γιαννισκάρι Αχαΐας όπου ξέσπασε χθες το απόγευμα πυρκαγιά. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη με τις φλόγες  καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Οι κ.κ Ρουμελιώτης και Στεμπίλης θέλησαν να τονίσουν ότι ακόμα ο κίνδυνος μαίνεται και θα πρέπει όλοι οι φορείς αλλά και οι πολίτες να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν ακόμα 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, προκειμένου να σβήσουν και τις τελευταίες μικροεστίες φωτιάς, αλλά και βυτιοφόρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας καθώς και πυροσβεστικά οχήματα τύπου «Ντακότα».

Τέλος αξιοσημείωτο θα ήταν να αναφερθεί ότι η συνεργασία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας , των εθελοντών του ΣΕΔΙΠ και της αντιδημαρχίας πολιτικής προστασίας του δήμου είναι υποδειγματική.