Τοπικά

Εκλογές με “γκρίνια” στον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 31 Ιουλίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης.

Δεν έλειψαν βέβαια “γκρίνιες” και δυσαρέσκεια από μερίδα καταστηματαρχών για μια σειρά από ζητήματα. Κατ αρχάς έγιναν παράπονα για ελλειπή ενημέρωση από την μεριά του Συλλόγου. Αν και ο Σύλλογος έκανε την σχετική ανακοίνωση ηλεκτρονικά στο blog που διατηρεί στις 13 Ιουλίου 2015 (κλικ εδώ) , έντυπο υλικό για ενημέρωση για τα καταστήματα που δεν έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν ηλεκτρονικά μοιράστηκε στις 28 Ιουλίου, 2 ημέρες πριν από τις εκλογές.

Επίσης ο εμπορικός σύλλογος επίσημα δεν ανακοίνωσε ποτέ τους υποψηφίους, με την διαδικασία να γίνεται “fast track”. Οι υποψηφιότητες ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο βράδυ των εκλογών και ανακοινώθηκαν μονομερώς σε site της περιοχής, με τους περισσότερους απ όσους ψήφισαν να ενημερώνονται για το ποιοι είναι υποψήφιοι, την ώρα της ψηφοφορίας. Η διαδικασία αυτή απέτρεψε τους υποψηφίους να μπορούν να αναπτύξουν την επιχειρηματολογία και την φιλοσοφία τους, για το όραμα και τις θέσεις τους στη εμπορική κοινότητα της πολύπαθης Κάτω Αχαΐας και παράλληλα άφησε στο σκοτάδι τους καταστηματάρχες που ψήφισαν , για το τι πρεσβεύει ο καθένας.

Τέλος την ημέρα των εκλογών ψήφισαν 46 επαγγελματίες από “άγνωστο” σύνολο εγγεγραμμένων και “ταμειακώς εντάξει” καθώς η λίστα με τα εγγεγραμμένα μέλη έχει ζητηθεί πολλάκις αλλά δεν υπάρχει, την ώρα που άλλοι Εμπορικοί Σύλλογοι τις έχουν αναρτημένες στα site τους. (π.χ. κλικ εδώ)

Τα αποτελέσματα κατά ψηφοφορία όπως μας δόθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο έχουν ως εξής: 
Ψήφισαν 46
Για διοικητικό συμβούλιο
Τσωκος 42
Νταρλας 25
Ανδρικοπουλου 23
Βουλγαρη 22
Ραγκαβανης 22
Καμπας 16
Λιακoπούλου 14
———————-(εκλέγονται)
Μητροπουλος 11
Για Ελεγκτική Επιτροπή
Βεσκουκης Κώστας 27
Νταρλας Ιάσωνας 23
Μπινιερης Κωστας 20
Εκλέγονται
Για αντιπρόσωπος ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου
Κουναβης Παναγιώτης 33