Τοπικά

Η απάντηση του westcity στις κατηγορίες του Π. Κουνάβη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το site westcity.gr και η συντακτική ομάδα, δέχθηκε μια άνευ λόγου εμπαθή επίθεση από τον απερχόμενο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτη Κουνάβη και απαντάει τα εξής: 

Στις 31 Ιουλίου αναρτήθηκε άρθρο (κλικ εδώ) το οποία αφορά τις εκλογές του εμπορικού συλλόγου Δύμης και περιγράφει το σφυγμό του εμπορικού κόσμου και τα αποτελέσματα των εκλογών. Στο εν λόγο άρθρο έγινε το εξής σχόλιο (sxolio-kounavi).

Κατ αρχάς τα σχόλια περί εμπάθειας τα επιστρέφουμε πίσω στον κ. Κουνάβη προς επανεξέταση και προσεκτική χρήση καθώς ουδέποτε το site λειτούργησε, λειτουργεί και θα λειτουργήσει κατ αυτόν τον τρόπο. Στη Δημοκρατία μας πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις απόψεις των άλλων ιδιαίτερα όταν ο θεσμικός ρόλος κάποιου επιβάλλει τη σύνθεση και όχι μετάφραση σε “εμπάθεια” ότι δεν αρέσει.

Για το υπ΄ αριθμ 1 σχόλιο του κ. Κουνάβη, το θεωρούμε ατυχές γιατί το site στο άρθρο του δεν αμφισβήτησε το νόμιμο της διαδικασίας.

Για το υπ΄αριθμ 2 σχόλιο του κ. Κουνάβη, στο άρθρο αναφέρουμε ξεκάθαρα γι αυτούς που “δεν έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν ηλεκτρονικά” και δεν έτυχε να πέσει στα χέρια τους η εφημερίδα “Πελοπόννησος” εκείνης της ημέρας, και από τη στιγμή που ο σύλλογος αποφάσισε να μοιράσει φυλλάδια , κάποιοι και αυτό πρέπει να ναι σεβαστό, εξέφρασαν την άποψη πως η διανομή 2 ημέρες πριν την ψηφοφορία θεωρήθηκε καθυστερημένη.

Για το υπ αρίθμ. 3 σχόλιο του κ. Κουνάβη αναφέρουμε ότι: το περιβόητο πλέον μητρώο μελών , έχει ζητηθεί πολλάκις και από άλλους καταστηματάρχες, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη, όμως ποτέ μα ποτέ δεν εδόθη η σχετική λίστα. Η λίστα ζητήθηκε προφανώς με σκεπτικό πως αν κάποιος ήθελε να θέσει υποψηφιότητα να γνωρίζει το εκλογικό σώμα. Η μη γνώση έκανε αποτρεπτικό τον παράγοντα να ασχοληθεί κάποιος με το Σύλλογο, με αποτέλεσμα να χάνονται “κάποιοι” τη στιγμή που δεν περισσεύει κανένας.

Τέλος, το westcity από την αρχή της λειτουργίας του προσφέρει αμερόληπτη ενημέρωση και γι αυτό το λόγο έχει και μεγάλη αποδοχή με χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα, (google analytics) και διεκδικεί πραγματικά την αντικειμενική ενημέρωση καθώς ο λόγος ύπαρξης δεν είναι η αναδημοσίευση Δελτίων Τύπου Σωματείων και Συλλόγων αλλά να αφουγκράζεται και να μεταδίδει τον σφυγμό της πόλης, όπως έγινε και με το θέμα των εκλογών, όπου ο παλμός της πόλης αυτός ήταν είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους.