Event

Εναρξη για το Θερινο Χαραμα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα καλύτερα από ποτέ μας υπόσχεται για φέτος το καλοκαιρινό «Χάραμα» στο Θεριανό το πιο γραφικό και παραμυθένιο “χωριό” της διασκέδασης πανελληνίως- που ανοίγει αυτή την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ.

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας του στη νυχτερινή διασκέδαση και έχοντας φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια, τους πλέον σημαντικούς και καταξιωμένους τραγουδιστές και συνθέτες, μας υπόσχεται ακόμα περισσότερες και καλύτερες εκπλήξεις, με πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα, πατρινούς ή μη που όμως τους έχουμε αγαπήσει και τους θεωρούμε δικούς μας.

Μουσική συντροφιά στις βραδιές μας στο «Χάραμα» θα μας κρατήσουν ο Γρηγόρης Πετράκος και η Χρυσούλα Στεφανάκη – που τους απολαύσαμε πολλά σαββατοκύριακα live στο BBQ της Τριών Ναυάρχων και έχουν εμφανιστεί ξανά με επιτυχία στο καλοκαιρινό «Χάραμα» – και ακόμη οι: Βίκυ Καρατζόγλου, Σπύρος Πανταζόπουλος, Μυρτώ Καμβυσίδη, Θοδωρής Μαυρογιώργης και Κώστας Τσιατάς.

Η επιμέλεια του προγράμματος και η ενορχήστρωση ανήκει στον «μετρ» Johnny Ανδριόπουλο και η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Διονύση Βούλτσου.

Την αφίσα για τα 20 χρόνια «Χάραμα» φιλοτέχνησε ο συμπολίτης μας ζωγράφος Γιώργος Μπογδανόπουλος.

πηγή