Τοπικά

Δείτε αναλυτικά τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 8 μμ θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Δείτε αναλυτικά τα θέματα

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μετονομασία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Επικαιροποίηση της απόφασης με αριθμό 04/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου ιδιοκτησίας Νίκης Οικονομοπούλου για τη στέγαση του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) Κάτω Αχαΐας.
    Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Αμαλίας Σπαλιάρα για την στέγαση του Νηπιαγωγείου Λουσικών.
    Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση διενέργειας της προμήθειας υλικών (αναλώσιμων ) μηχανογράφησης (toner) εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων.
    Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτες παροχής διαφόρων υπηρεσιών για την πυροπροστασία έτους 2015 του Δήμου.
    Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Σύσταση Επιτροπής για την παραλαβή του έργου: «Δημοτική Οδοποιία Δ.Δ. Μιχοΐου» της Δ.Ε. Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
    Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Σύσταση Επιτροπής για την παραλαβή του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις και Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων Δ.Δ. Βελιτσών» της Δ.Ε. Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
    Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Οριστική Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Περιβαλλοντική μελέτη για το έργο: Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στο Τ.Δ. Μιτόπολης για την ύδρευση του Τ.Δ. Μιτόπολης» της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
    Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης περί διαγραφής παραγωγού – πωλητή λαϊκών αγορών τύπου Α από το μητρώο παραγωγών – πωλητών λαϊκών αγορών.
    Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.