Like

5 τρόποι να φορέσεις το λευκό T-shirt!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μπορεί το καλοκαίρι να προχωρά σιγά σιγά προς το τέλος του, αλλά το λευκό T-shirt θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλες σου τις εμφανίσεις, πρωί και βράδυ, αφού αναμφισβήτητα είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Έχοντας το ως βασικό συστατικό μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα looks, να πειραματιστείς και να ενσωματώσεις στο στυλ σου ακόμα και πιο «προκλητικά» pieces. Ανεξάρτητα από το αν είσαι υποστηρικτής του casual, του urban ή του preppy style το απλό λευκό μπλουζάκι πάντα θα ανήκει στις αγαπημένες σου επιλογές αφού σε σώζει από περίπλοκες στυλιστικές προσπάθειες που τελικά δεν ξέρεις και αν θα στεφθούν από επιτυχία!

Βέβαια, θεωρώ ότι ακριβώς το σκέτο αυτό μπλουζάκι μπορεί να αποτελέσει μια καλή αρχή και να σου δώσει το έναυσμα να δημιουργήσεις πρωτότυπα και καλόγουστα σύνολα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να φοβηθείς να το συνδυάσεις με το οτιδήποτε, αρκεί να προσέχεις πώς συνδυάζεις τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ του look σου. Ένας εύκολος τρόπος να μη χάνεις τη μπάλα είναι να βρίσκεις πρώτα το παντελόνι/βερμούδα, μετά να ταιριάζεις ένα ζευγάρι παπούτσια και στο τέλος να συμπληρώνεις αξεσουάρ, αν και εφόσον είναι απαραίτητο.

1. Floral βερμούδα

Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινός συνδυασμός από αυτόν του λευκού T-shirt με βερμούδα με floral pattern. Διάλεξε μια βερμούδα με έντονα μεγάλα σχέδια χωρίς όμως να είναι και ιδιαίτερα πολύχρωμη και συνδύασε τη με espadrilles στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look με  retro ρολόι με υφασμάτινο λουράκι φορεμένο μαζί με κάποιο βραχιολάκι της αρεσκείας σου.

2. Λευκό παντελόνι

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να ταιριάξεις λευκό παντελόνι με λευκό μπλουζάκι και να σε δικαιώσει το αποτέλεσμα, ωστόσο αν προσθέσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σπάσεις τη μονοχρωμία και θα δημιουργήσεις ένα elegant look. Θα σου πρότεινα να προτιμήσεις boat shoes σε γκρι-χακί  και να τα ταιριάξεις με statement ρολόι με bracelet στην ίδια περίπου απόχρωση. Τα must για φέτος βραχιολάκια με διακριτικά μεταλλικά στοιχεία θα συμπλήρωναν ιδανικά την εμφάνισή σου.

Εικόνα 3.jpg

3. Jean παντελόνι

Ίσως ο πιο κλασικός συνδυασμός, αφού πραγματικά είναι σαν να έχουν φτιαχτεί το ένα για το άλλο, το λευκό μπλουζάκι και ένα ripped jean θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις με την απλότητά σου. Για να κάνεις πιο spicy το look σου συνδύασε με τα ρούχα σου, sneakers σε έντονη απόχρωση ή με κάποιο pattern και ρολόι στο ίδιο έντονο χρώμα!

Εικόνα 4.jpg

4. Μπεζ chino pants

Κάθε καλοκαίρι, αλλά και τους ανοιξιάτικους και φθινοπωρινούς μήνες, η ανάμειξη μπεζ και λευκού δημιουργεί πάντα εξαιρετικά στυλιστικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την κομψότητα που αποπνέουν. Έτσι το λευκό T-shirt και το μπεζ παντελόνι σου μπορούν να συμπληρώσουν ένα ζευγάρι καφέ brogues, μια plaited ζώνη με διακριτική αγκράφα και φυσικά anchor και skull bracelets.

5. Χρωματιστό παντελόνι

Ένας αρκετά προσφιλής συνδυασμός του λευκού T- shirt είναι αυτός με ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα. Αν διαλέξεις ένα παντελόνι σε μπανανί απόχρωση, προτίμησε μπορντώ espadrilles και ταίριαξέ τες με bracelet με ασορτί λουράκι. Θα έχεις ένα safe αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα εντυπωσιακό look!