Αθλητισμός

5 all star game : Αστέρια vs Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Από θεατές……………Πρωταγωνιστές!!!!!

Απο τον Ιούνιο του 2011 όταν ξεκινούσε το εγχείρημα του Χρήστου Σαράντη και του Άγγελου Τσάμη με την ίδρυση των ακαδημιών Αστέρια Αχαΐας και την έναρξη του 1° All Star Game, ερχόμενοι τότε παίκτες (μέχρι και το 4° All Star Game) που ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί για μπασκετικά δρώμενα στην όμορφη πόλη μας όπως οι: Νίκος Χατζής, Αντώνης Κυρίτσης, Μανώλης Παπαμακάριος, Νίκος Μπάρλος, Παναγιώτης Καυκής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Νίκος Αργυρόπουλος, Λευτέρης Ακεψιμαϊδης, Φώτης Λαμπρόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Στέλιος Ιωάννου, Σάκης Καρύδας, Νίκος Κακλαμάνος, Γιώργος Δανάς, προπονητές όπως οι Βασίλης Φραγκιάς, Νίκος Βετούλας, Νίκος Βουρνάς, Βασίλης Νιπεργιάλης, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και σωματεία όπως Απόλλων Πατρών, Κόροιβος Αμαλιάδας, Έσπερος Α.Ο.ΠΑ, Α.Σ. Προμηθέας, Αχαγιά ’82 και Δύμη ’07 έφτασε η ώρα για τα παιδιά των Αστεριών Αχαϊας να πρωταγωνιστήσουν στο 5° All Star Game και μάλιστα να αντιμετωπίσουν τον 7 φορές πρωταθλητή στις κατηγορίες Παίδων Παναθηναϊκό.

Το Σάββατο 27.6.15 το 5° All Star Game ανοίγει τις πύλες του και καλωσορίζει την παιδική ομάδα του Παναθηναϊκού που θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των Αστεριών Αχαΐας στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας στις 21:00. Από τις 19:00 θα βρίσκονται επί ποδός οι ακαδημίες σε διαγωνιστικά παιχνίδια μαζί με την καλεσμένη ακαδημία της Α.Ε. Αγυιάς.

Εκπλήξεις, βραβεύσεις, μουσική, χορεύτριες, παρουσιαστές και δώρα θα είναι κάποια από τα στοιχεία που θα ντύσουν το 5° All Star Game που γίνετε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των μικρών καθώς και να θαυμάσετε από κοντά την Πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού.