Αθλητισμός

Αποχωρεί μετά από 13χρόνια ο Μπατέλος!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Κώστας Μπατέλος ο γνωστός παράγοντας του Εθνικού Σαγεϊκων μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στου «πολεμιστές» πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει.

Για τους καλά γνωρίζοντες είναι μια απόφαση που εδώ και καιρό σκεφτόταν ο έμπειρος παράγοντας.

Το βέβαιο είναι ως θα είναι δίπλα στον Εθνικό. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ύστερα από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στα δρώμενα και στο ΔΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΑΓΕΙΚΩΝ , έφτασε η στιγμή να βάλω μια τελεία και να πάρω μια παρά πολύ δύσκολη απόφαση ,δηλαδή την μη ενασχόληση μου στα διοικητικά με την ομάδα που μεγάλωσα και γνώρισα τεράστιες χαρές και επιτυχίες .

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω ότι δούλεψα σκληρά και κατόρθωσα να βάλω ένα λιθαράκι στο πλούσιο βιογραφικό της ιστορίας του ΕΘΝΙΚΟΥ μας, (παρακαταθήκη μας είναι το δημοτικό γήπεδο Σαγεικων με φυσικό χλοοτάπητα & κερκίδα 700 ατόμων, το γυμναστήριο της ομάδας μας και το ιδιόκτητο βανακι 9 θέσεων για την μεταφορά των αθλητών μας).

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές – γυμναστές – παίκτες- φιλάθλους -φροντιστές – φυσικοθεραπευτές -δημοσιογράφους -διαιτητές -παράγοντες και μέλη της ΕΠΣΑ που συνεργάστηκα και πιστεύω ότι με τους περισσότερους φεύγω σαν φίλος, συγνώμη αν κάποιους στεναχώρησα.

Σε αυτή την όμορφη διαδρομή καταφέραμε να συμμετάσχουμε στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών Αχαΐας & να πανηγυρίσουμε 2 πρωταθλήματα Α ´κατηγορίας ,1 πρωτάθλημα A1 κατηγορίας , 1 σούπερ καπ , 2 ανόδους στην Δ´ εθνική κατηγορία, με αποκορύφωμα την παρθενική συμμετοχή μας στην Γ´ εθνική κατηγορία , δίνοντας στην ομάδα μας και στο χωριό μας πανελλήνια εμβέλεια ,ταξιδεύοντας την φανέλα μας σε όλη την Πελοπόννησο και όχι μόνο ….

Επειδή όμως όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τα καλύτερα από εδώ και πέρα ! Εις το επανιδειν .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένεια μου , για την στήριξη και την κατανόηση όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ !».