Αθλητισμός

H Νίκη Πρ. δίνει την απάντησή της

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η ανακοίνωση της Νικης Προαστείου για τα όσα ειπώθηκαν εις βάρους του σωματείου έχουν ως εξής: «Η Α.Σ. Νίκη Προαστείου ,για όσους απληροφόρητους ,που κατέχουν και αξιώματα στην πυραμίδα του ποδόσφαιρου, έχει ιδρυθεί το 1966 από ανθρώπους που αγαπούσαν και αγαπούν το ποδόσφαιρο, γιατί αρκετοί από αυτούς είναι εν ζωή και να είναι πάντα καλά.

Οι ιδρυτές του σωματείου αλλά και οι υπόλοιποι που ακολούθησαν , δούλεψαν με πάθος και μεράκι.

Πετραδάκι-πετραδάκι έκτισαν το γήπεδο μας γιατί ήταν νοικοκύρηδες και παρέδωσαν στις επόμενες γενεές τον κόπο τους και τους αγώνες τους με μια προϋπόθεση .

Αυτοί που ανέλαβαν έπρεπε να τηρήσουν τις αρχές του συλλόγου, την ειλικρίνεια και το αθλητικό ιδεώδες.

Όπως πρωτοπόροι ήταν οι ιδρυτές της ομάδας που κατασκεύασαν ένα γήπεδο ,την στιγμή που ιστορικά σωματεία της Πάτρας δεν έχουν την έδρα τους , έτσι και οι παραλήπτες και συνεχιστές του έργου τους με ευρύ πνεύμα και σκληρή δουλειά , ακολουθούντος τα μηνύματα των καιρών δημιούργησαν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο και ακαδημίες ποδόσφαιρου , τα όποια ανήκουν στο σύλλογο και σε κανένα επιχειρηματία. Αυτά τα βήματα που έχει κάνει η Νίκη Προαστείου επιθυμούσαν και τα δεκάδες σωματεία που σας εμπιστεύτηκαν να υλοποιήσετε για να κάνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά. Δεν είναι ντροπή να μην μπορείτε .

Όταν τα σωματεία,   που επιτέλους αντιδρούν για όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν επί των ημερών σας , Εσείς λέτε ότι τα προβλήματα τα δημιουργεί η Νίκη Προαστείου.

Λέτε ότι «Επειδή αποτύχαμε αντιδρούμε.»

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι αποτυχία να πέσουμε μια κατηγορία ,

( που εσείς το θεωρείτε σίγουρο τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος προφανώς κάτι θα ξέρετε, )αποτυχία είναι να εξαφανιστεί η ομάδα μας από τον χάρτη του ποδόσφαιρου όπως οι ομάδες που οι περισσότεροι από εσάς έχετε διατελέσει παράγοντες.

Όμως η Νίκη προαστίου θα εξαφανιστεί μόνο εάν έρθει η συντέλεια του κόσμου. περαστικοί   είσαστε εσείς όχι η Νίκη Προαστείου.

Αλήθεια το προοίμιο περί αερολογίας στην αήθη ανακοίνωση σας – επίθεση στο σωματείο μας ,που έχετε αναρτήσει στην επίσημη σελίδα της ένωσης μας πρέπει να το διδάσκετε γιατί από ότι φαίνεται είναι το μόνο πράγμα στο οποίο έχετε άριστη γνώση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Σ. ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ».