Τοπικά

Οι εργαζόμενοι Δ.Δυτ. Αχαΐας & Ερυμάνθου κάθετα αντίθετοι στην ΠΝΠ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Παρασκευή 24/4/2015 και ώρα 12μμ οι εργαζόμενοι (Μόνιμοι και Ι.Δ.Α.Χ.) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση – διαμαρτυρία στις έδρες των δύο Δήμων, σε Κάτω Αχαΐα και Ερύμανθο αντίστοιχα.

Η συγκέντρωση – διαμαρτυρία ήρθε σε συνέχεια της ενέργειας του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. η οποία αποφάσισε το «συμβολικό» κλείσιμο των Υπηρεσιών των Δήμων από τις 12:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ. την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, με εξαίρεση τις Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θεωρώντας την κινητοποίηση αυτή «συμβολική» και ως πρώτο βήμα διεκδίκησης της ανάκλησης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση της Κ.Ε.Δ.Ε. καλώντας όλους τους συλλόγους των Ο.Τ.Α. να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι των δύο Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου εξέδωσαν από κοινού το παρακάτω ψήφισμα, το οποίο θα σταλεί στα Δημοτικά Συμβούλια των δύο δήμων.

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είμαστε κάθετα αντίθετοι στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης με την οποία δεσμεύονται με αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό τρόπο τα αποθεματικά, ταμειακά διαθέσιμα, των Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού».

Όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και εγρήγορση. Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να εκχωρήσουμε σε κανέναν τους πόρους που προορίζονται για τους πολίτες και τους εργαζόμενους.