Αθλητισμός

Αχαικη-Αιολικός Μ. 1-1

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αν και η Αχαϊκή ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τελικά μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Αιολικό στην Κ. Αχαϊα, παρουσία 400 φιλάθλων, παρά την βροχή αλλά και την πρωινή ώρα.

Ο Αιολικός που ήταν πού καλός στο α’ μέρος στην πρώτη του ευκαιρία στην εστία της Αχαϊκής κατάφερε και βρήκε δίχτυα στο 16’ με σουτ του Γάλα, όπου και έκανε το 0-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 45’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίχου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 59’ με πέναλτι έφεραν το ματς στα ίσια.

Συγκεκριμένα το κέρδισε ο Δημητρακόπουλος που έβγαλε την σέντρα και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Μπακάλη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Αποσκίτης και έκανε το 1-1.

Στο 87’ είχε η Αχαϊκή δοκάρι με τον Κυριαζόπουλο όπου σταμάτησε το σουτ στο οριζόντιο.

Από εκεί και πέρα τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη και στις επόμενες φάσεις του αγώνα, στο 84’ και στο 86 σε σουτ των Αθανασόπουλου και Κυριαζόπουλου, όμως, δεν βρήκαν στόχο και έτσι μοιράστηκαν τον βαθμό.

Διαιτητής Κακρίδης Π. (Κορίνθου)

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος (86’ Καρράς), Γιοβανέλλης (75’ Αυγερινός), Ντεντόπουλος, Δημητρακόπουλος (80’ Αθανασόπουλος), Αποσκίτης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμμος, Σαμπάνης, Μαγγανάς, Μπακάλης, Ζαγοριανός, Παπαζούδης, Γάλας, Μίχος, Ντιέγκο Τόρρες (75’ Σπανός), Μιχαλάκης (65’ Λάλας), Μανουσάκης.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Super B την Τρίτη στις 12.20 σε περιγραφή Π. Μάλλιου.