Τοπικά

Τη Δευτέρα στον ανακριτή οι τρεις Αλβανοί που λήστευαν και βασάνιζαν τα θύματά τους

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στον Ανακριτή οδηγούνται την Δευτέρα οι τρεις Αλβανοί που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Πατρών μετά από επιχείρηση στα Εξαμίλια της Κορίνθου.

Η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει ουσιαστικά δύο διαφορετικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες φέρονται να είχαν διαπράξει 16 ληστείες, 9 κλοπές, μια απόπειρα βιασμού και ένα βιασμό, ενώ κατηγορούνται και για διακίνηση όπλων,σε περιοχές της Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Θεσσαλίας, καθώς και διακίνηση όπλων

Οι δράστες εισέρχονταν σε οικίες και υπό την απειλή όπλων αφαιρούσαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις προκαλούσαν σωματικές βλάβες στα θύματά τους. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε 3 ηλικιωμένοι που είχαν ληστέψει και μάλιστα βασανίσει με τανάλια πέθαναν λίγο καιρό μετά την ληστεία.

Οσο για τους βιασμούς, οι Αλβανοί εμπλέκονται στον βιασμο της γυναίκας στα Αργυρά, όταν έδεσαν τον σύντροφό της και την βίασαν μπροστά του, αλλά και στον βιασμό νεαρής σε σπίτι στην Δυτική Αχαϊας. Απόπειρα βιασμού έκαναν σε μία 67χρονη.

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη πέντε ) ομοεθνών συνεργών τους, οι οποίοι συμμετείχαν στις οργανώσεις.