Τοπικά

Νταβλούρος: Πολυσήμαντος ο ρόλος των μαιών και μαιευτών

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό το πρωί του Σαββάτου στη γιορταστική εκδήλωση για τα 60 χρόνια ίδρυσης και λειτουργίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Εφετείου Πατρών, που πραγματοποιήθηκε στην «Αγορά Αργύρη».

Ο κ. Νταβλούρος συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για τις υψηλού επιπέδου επιστημονικές δραστηριότητες, όσον αφορά στο αντικείμενο της εμβρυομητρικής ιατρικής, με διοργάνωση πληθώρας συνεδρίων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων κ.α

Στον χαιρετισμό του, τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Γνωρίζω επίσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σας, τα οποία λόγω κρίσης έχουν διογκωθεί με ελλείψεις προσωπικού, μειώσεις μισθών, αύξηση της ανεργίας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που διάγει η χώρα, όπου η κρίση όντως βύθισε  ένα τμήμα του λαού μας στην ανεργία και στη φτώχεια, με επακολούθηση την  εμφάνιση ακόμα πιο έντονα του φαινομένου της υπογεννητικότητας, που εν  τέλει απειλεί το έθνος μας, ο δικός σας ρόλος είναι ίσως ακόμα πιο σημαντικός παρέχοντας στήριξη στα νεαρά ζευγάρια, στηρίζοντας από το δικό σας μετερίζι το λαό μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω όμως, ότι υπάρχουν δυνάμεις στον τόπο που δεν δίστασαν να εργαστούν σκληρά και να επωμιστούν το κόστος δύσκολων και σε μερικές περιπτώσεις άδικων οριζόντιων μέτρων με σκοπό να σταθεί αυτή η χώρα όρθια. Και αποδεδειγμένα πλέον να σας τονίσω, ότι υπάρχει ελπίδα, ότι μπορούν οι αδικίες αυτές να διορθωθούν και ο λαός μας να βαδίσει και πάλι στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και συντεταγμένοι με τις δυνάμεις της εργατικότητας, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας».