1. Το σταυρό σου που εμφανίστηκε μπροστά σου. Ας μην είμαστε και υπερβολικές.
2. Να εμφανιστείς με τις φόρμες και τα αθλητικά και το μαλλί κότσο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και καλά, χαλαρή. Θέτις, για σένα το λέμε.
3. Να πας και να χωθείς μέσα στο κινητό σου κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Καλύτερα πάρε το παράδειγμα της Ξένιας που καλύπτει το backstage και φωτογράφισε τον ωραίο άντρα με το κινητό σου. Μετά στείλε τη φωτό μαζί με τα στοιχεία του στο cosmopolitan@cosmopolitan.gr για να τον βάλουμε στο super haaawt τεύχος μας.
4. Να χαζεύεις τους κοιλιακούς / μπράτσα / στήθος του σαν να μην έχεις ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι δύσκολο, ειδικά στην περίπτωση των Cosmo boys.
5. Να ψιθυρίζεις στο αυτί της κολλητής σου και να χαζογελάς. Όλες το ξέρουμε ότι υπάρχει ένας ωραίος στο χώρο. Κι εσύ κι εμείς κι η κολλητή και ο ωραίος.
6. Να αρχίσεις να τραυλίζεις. Μόνο και μόνο γιατί είναι γραφικό και κινηματογραφικό κλισέ.
7. Να μην του πεις ότι είναι όμορφος απλά και μόνο γιατί είναι όμορφος. Να του το πεις, ψυχούλα έχει και αυτός. Το θέλει το κομπλιμέντο του.
8. Να φορέσεις τα γυαλιά ηλίου σου για να μπορείς να τον κοιτάζεις όση ώρα θέλεις χωρίς να σε βλέπει. Όχι, εντάξει, αυτό να το κάνεις J