Τοπικά

Διονύσης Γκοτσούλιας: Έπεσαν οι Μάσκες

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 

 Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πλέον η Δημοτική πλειοψηφία και όποιος εκφέρει την άποψη του για ζητήματα που ενοχλούν τους Δημοτικούς μας άρχοντες τον βάζουν στο στόχαστρο και τον κυνηγούν ομαδικώς.

Οι δήθεν δημοκράτες ηθικοί, οι υπερασπιστές του Δημοσίου συμφέροντος, έβαλαν στο στόχαστρο τον Δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, γιατί τόλμησε να εκφέρει την άποψη του, ότι η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΔΥ), κ. Πατρούλα Κοκκίνη δεν θα πρέπει να αμείβεται, γιατί η θέση αυτή είναι θέση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Άρχισαν οι εκβιασμοί, οι ενοχλήσεις προς την Εθνική Τράπεζα (ως γνωστόν ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι υπάλληλος στην συγκεκριμένη τράπεζα) και στο τέλος η κ. Πατρούλα Κοκκίνη εκβίασε την τράπεζα λέγοντας ότι θα αποσύρει ούτε λίγο ούτε πολύ τα χρήματα της δημοτικής επιχείρησης, λες και διαχειρίζεται τα λεφτά της οικογένειας της.

Άξιο απορίας είναι ότι στις τοποθετήσεις των συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης και όση ώρα διήρκησε η συζήτηση αυτού του θέματος, η κ. Κοκκίνη δεν είπε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, δεν τοποθετήθηκε καθόλου, κάτι που μαρτυρά την ενοχή της.

Παράλληλα διώχνουν τους εργαζομένους που δούλευαν επί 17 χρόνια στο Δήμο, επειδή δεν τους ψήφισαν, απειλούν δημοτικούς συμβούλους, παίρνουν αποφάσεις κατά το δοκούν μοιράζοντας χρήματα σε ημετέρους και συγγενείς. Τέτοιο κατήφορο τόσο νωρίς ούτε οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του δεν θα το περίμεναν.

 Αυτές τις “δημοκρατικές συμπεριφορές” σας τις χαρίζουμε.

 Ξέμεινε από «πετρέλαιο» το Λάππα-Μετόχι.

Το νερό που βγαίνει από τις βρύσες του χωριού είναι κατάμαυρο σαν πετρέλαιο, αλλά ακόμη και αυτό που το χρησιμοποιούν μόνο για πρώτες ανάγκες και όχι φυσικά ως πόσιμο , έχει 7 ολόκληρες μέρες να εμφανισθεί στα σπίτια 1500 και πλέον κατοίκων, ενώ η δημοτική αρχή ακούει, βλέπει, αλλά δεν παρεμβαίνει και εύλογα δημιουργεί αγανάκτηση και θυμό στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Ραυτακόπουλο ανήγγειλαν ότι βάζουν φραγμό στις παράνομες μισθώσεις γεωτρήσεων και στα συμφέροντα που θίγονται. Ας μας πούνε λοιπόν, ο μεν Δήμαρχος, ως πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών, όταν έδινε το δημόσιο χρήμα τα συμφέροντα αυτά και τις παρανομίες δεν τις γνώριζε, δεν τις ψήφισε μέχρι και τέλους της προηγούμενης δημοτικής περιόδου 2011-2014, ως εγκέφαλος της οικονομικής πολιτικής του Δήμου, γιατί σε όλα έλεγε ναι, γιατί δεν είχε το σθένος να αντιταχθεί, έστω και σε μια απόφαση.

Η απάντηση είναι απλή. Και τα ήξερε και τα γνώριζε. Γνώριζε όλους αυτούς που θησαύριζαν τόσα χρόνια εις βάρους του Δήμου, απλά είναι όμηρος και εγκλωβισμένος στο σύστημα διοίκησής του και πριν και τώρα.

 

Τέλος, για να γνωρίζουν οι Δημότες, για τι μας περνούν για κουτόφραγκους γιατί ξεσπάθωσαν τώρα ως υποστηρικτές της Νομιμότητας για τον εξής απλό λόγο

Aπό 1-1-2015 απαγορεύεται πλέον η μίσθωση των γεωτρήσεων με σχετική διάταξη νόμου.

Τους υποχρεώνει ο νόμος να το κάνουν δεν τους έπιασε έγνοια για το Δημόσιο χρήμα