Τοπικά

Συνάντηση Νικολάου – Σειντή για τη δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας στην Κάτω Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την συμβολή του ως προς την δημιουργία αστυνομικής υποδιεύθυνσης στην Κάτω Αχαΐα ζήτησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας από το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σειντή.

Η συνάντηση του κ. Νικολάου με τον κ. Σειντή έγινε στο πλαίσιο καλής συνεργασίας και ενημέρωσης με σκοπό τη δημόσια ασφάλεια.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην έξαρση των φαινομένων των  κλοπών,των διαρρήξεων,της εμπορίας ναρκωτικών, της βιαιότητας,της μη τήρησης του Κ.Ο.Κ στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και εν γένει της παραβατικότητας, ενώ τόνισε “Πρέπει να δημιουργηθεί υποδιεύθυνση στην Κάτω Αχαΐα , στη έδρα του νέου Δήμου, ώστε στοιχειωδώς να μπορέσει να ελέγξει την υφιστάμενη κατάσταση. Ενώ η άμεση δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για την προστασία της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης  στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.”

Ο κ. Σειντής υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, ουσιαστική προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας Κωνσταντίνος Παπανικολαόυ.