Τοπικά

Αλισσός : Αθλοπαιδίες για την παγκόσμια ημέρα του παιδιού (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια χαρούμενη και γιορτινή ημέρα απόλαυσαν τα παιδιά των Αλισσών.

Με αφορμή την 11 Δεκεμβρίου , Παγκόσμια ημέρα παιδιού, ο Σύλ.  Αλισσαίων “Ο Πείρος” διοργάνωσε αθλοπαιδίες με την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων Αλισσού  και το τμήμα στίβου της Αχαγιάς 82. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Από το πρωί της Κυριακής και για τρεις ώρες στις κεντρικές πλατείες των χωριών μας Άνω και Κάτω Αλισσού, δεκάδες παιδιά ψυχαγωγήθηκαν, ζωγράφισαν, αθλήθηκαν, έπαιξαν και συμμετείχαν σε παιχνίδια με το ξωτικό του Αγίου Βασίλη, καθώς πήραν και μικρά δωράκια που τους μοίρασε. Τέλος τραγούδησαν  και χόρεψαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει την δασκάλα μουσικοκινητικής κυρία Νάνσυ Παπαδημητροπούλου για την βοήθεια της στη εκδήλωση. Επίσης τον γυμναστή στίβου της Αχαγιάς 82 κύριο Κ.  Λεβιθιώτη,  όπως και την πρόεδρο και το ΔΣ του  Συλ. Γονέων  Αλισσού, για την ωραία συνεργασία για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ακόμα ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας όπως και τον κο Καμπά Παναγιώτη για την προσφορά της μικροφωνικής σε αυτή την εκδήλωση.

Η εκδήλωση  αυτή ήταν η τελευταία εκδήλωση του συλλόγου μας για το 2016 και ήταν η 25η εκδήλωση του συλλόγου μας από τον προηγούμενο Απρίλιο, που δημιουργήθηκε ο πολιτιστικός μας σύλλογος.  Θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας τους φίλους και συγχωριανούς μας  ότι και για  το 2017 ο σύλλογος μας προγραμματίζει πολλές όμορφες και ποιοτικές εκδηλώσεις.  Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα! 

Δείτε φωτογραφίες του Λευτέρη Στεφανίδη

alissos-althopaidies-2016 alissos-althopaidies-2016-1 alissos-althopaidies-2016-2 alissos-althopaidies-2016-3 alissos-althopaidies-2016-4 alissos-althopaidies-2016-5 alissos-althopaidies-2016-6 alissos-althopaidies-2016-8