Αθλητισμός

Βαριά ήττα για την Αχαγιά 82

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Βάρια ήττα για την ομάδα της Αχαγιάς 82 ,

στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας. Η ομάδα του Σπ. Δεράου , έχασε από την σαφώς ανώτερη Δάφνη Δαφνίου με σκορ 66-82.

Η Αχαγιά 82 δεν κατάφερε από την αρχή του αγώνα να ακολουθήσει το ρυθμό της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς βρισκόταν συνέχεια πίσω στο σκορ. Η ομάδα της Δάφνης , υποχρέωσε την Αχαγιά να ακολουθήσει ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι , κάτι που φάνηκε να “βολεύει” τους φιλοξενούμενους.

Η ευστοχία της Δάφνης σε συνδυασμό με την κακή αμυντική απόδοση της Αχαγιάς 82 , οδήγησαν σε μια εύκολη νίκη την Αθηναϊκή ομάδα.

Στο 3:46 πριν από το τέλος, αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Σπ. Δεράος , διαμαρτυρόμενος για τεχνική ποινή στο Ν. Μοσχοβάκη.

Τα 10λεπτα: 12-19,20-23, 17-19, 17-21

Δήλωση Σπύρου Δεράου

«Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, η οποία ήταν πιο έτοιμη από εμάς αγωνιστικά. Είναι από πέρσι με τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό και η «χημεία» αυτή, φάνηκε και στο γήπεδο. Η Δάφνη είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου. Εμείς από την πλευρά μας, δεν ήμασταν στην καλύτερή μας ημέρα, εφόσον παρουσιάσαμε ορισμένα κενά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, από Τρίτη θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας. Το σημαντικό για μένα είναι πώς σε μία ήττα και μάλιστα στο γήπεδό μας, τα παιδιά έδωσαν τα πάντα με αυτοθυσία πολλές φορές και αυτό το κρατάμε στα θετικά. Είναι υπερήφανοι, παλεύουν το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους, αγωνίζονται μέχρι τη λήξη και αυτό έχει μεγάλη σημασία για μένα». Αναφορικά με την αποβολή του, είπε: «Θέλησα να προστατεύσω τους παίκτες μου και τίποτα άλλο».