Αθλητισμός

Απόλλων Βίδοβας: “Τρίποντο” στο 98′ με ψυχή!

 
 
 
 

Μεγάλη πρεμιέρα ο Απόλλων Βίδοβας…

Στο πρώτο του παιχνίδι στον 1ο όμιλο της φετινής Β’ ΕΠΣΑ (πρεμιέρα είχε ρεπό) ο Απόλλωνας Βίδοβας πήρε παλικαρίσια νίκη επί του Αστέρα Μιντιλογλίου με 1-0, σε ένα επεισοδιακό ματς, που περιείχε τα πάντα.

Η ομάδα των Τζίμη Μαγκαφά και Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου ξεκίνησε με κακό οιωνό, αφού στο 2ο λεπτό τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Λάμπρος Γεροντίδης και ο αρχηγός Νίκος Τόγιας πήρε τη θέση του και έβγαλε εις πέρας την δύσκολη αποστολή.

Στο 51′ αποβλήθηκε ο Ασπρούδας των φιλοξενούμενων και δέκα λεπτά αργότερα ο Γκιώνης άφησε με παίκτη λιγότερο τους γηπεδούχους. Ο Απόλλωνας είχε 3 δοκάρια (30′ Σώζος, 87′ Σώζος, 93′ Βρύνιας) και άλλες 6-7 κλασσικές ευκαιρίες, ενώ στο 91΄ακυρώθηκε γκολ του Σώζου και το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά.

Τελικά η τύχη χαμογέλασε στην ψυχωμένη ομάδα της Βίδοβας, που πήρε τη νίκη με τέρμα του Σώζου στο 98′ και παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν  την μεγαλειώδη επιτυχία.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ…

(Τζίμης Μαγκαφάς): Γεροντίδης (3 λ.τ. Μητσώνης), Μαγκαφάς (46′ Π.Βρύνιας), Κ.Βρύνιας, Ανδρικόπουλος, Γκιώνης, Αγγελόπουλος, Μαρινόπουλος (60′ Κόλλιας), Τόγιας, Ραυτακόπουλος, Σώζος, Καραγιάννης