Αθλητισμός

(Video) Αστέρια Volley : Σας ευχαριστούμε για το ταξίδι

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

3η θέση τελικής κατάταξης Β’ Εθνική

Ενα υπέροχο ταξίδι, μέσα από μία εκπληκτική season για την Γυναικεία ομάδα των Αστεριών Αχαΐας έφτασε στο τέλος του, κατακτώντας την 3η θέση του πρωταθλήματος Β Εθνικής της ΕΣΠΕΠ. Τα Αστέρια έδωσαν μια ονειρική μάχη στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα χάνοντας με 3-1. Ο τραυματισμός της Θάλειας Δουραμάνη στο 2-1 με το σκορ να ειναι στο 18-18 , στοίχισε στην ομάδα των Αστεριών που είχε το momentum εκείνη τη στιγμή . Η νεαρή αθλήτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τις πρώτες εξετάσεις να είναι καλές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αστεριών

Σας ευχαριστούμε για το ταξίδι… Από τον Αύγουστο έως και σήμερα γίναμε όλοι μια παρέα, με τις χαρές μας, τις στεναχώριες μας, τις δυσκολίες και τους χαβαλέδες μας……. τα ξενύχτια μας.
Το είπαμε και το κάναμε, διανύσαμε αντίθετες πορείες από πέρυσι! Από τα Play Out πέρυσι στα Play Off φέτος στη δεύτερη χρονιά μας Εκτός από το εισιτήριο της ανανέωσης της νέας σεζόν στην Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΠ κερδίσαμε κάτι περισσότερο από διακρίσεις, αυτό της παρουσίας του φιλάθλου κόσμου, που μας ακολούθησε και πλέον μπήκε το μικρόβιο της ομάδας του Βόλεϋ στη Δυτική Αχαΐα και έγινε ένα με εμάς φέτος ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα για την δίκαιη πρόκριση του στον τελικό και την σειρά των παιχνιδιών που περάσαμε μαζί.

Το βίντεο αφιέρωμα

To westcity για 10η χρονιά χορηγός επικοινωνίας της ομάδας των Αστεριών, δημιούργησε και φέτος ένα βίντεο αφιέρωμα στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στη Β εθνική !