Ελλάδα

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Μάνα και γιος βρέθηκαν πυροβολημένοι στο σπίτι τους

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 61χρονη μητέρα και τον 35χρονο γιο οι οποίοι βρέθηκαν πυροβολημένοι μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη.

Αν και αρχικά εξετάστηκε το σενάριο της αυτοκτονίας, τελικά το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια πυροβολισμένοι, και η καραμπίνα σε άλλο δωμάτιο, ενώ η πόρτα από το μπαλκόνι ήταν ανοιχτή κάνει τις αρχές να εξετάζει σενάρια περί διπλής δολοφονίας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η γιαγιά της οικογένειας έμενε στο ακριβώς πάνω διαμέρισμα ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί το γεγονός ότι τόσο η κόρη της όσο και ο εγγονός της είχαν να δώσουν σημεία ζωής εδώ και μία εβδομάδα.

Η μαρτυρία γείτονα για το έγκλημα στην Ηλιούπολη

Για ύποπτους ήχους την ημέρα του εγκλήματος στην Ηλιούπολη κάνει λόγω γείτονας του διαμερίσματος στο οποίο βρέθηκαν πυροβολημένοι μητέρα και γιος.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα πάνω στην ταράτσα την Πέμπτη το μεσημέρι ενώ οι θόρυβοι – πιθανόν από τους πυροβολισμούς- ακούστηκαν την Πέμπτη το βράδυ.

«Ένας κύριος γύρω στα 35 με 40 χρονών την Παρασκευή με σακίδιο ήταν στην ταράτσα. Ο γαμπρός μου άκουσε κάτι σαν πυροβολισμούς αλλά τα πέρασε για πυροτεχνήματα. Από τις κινήσεις του άνδρα ο οποίος είχε ανέβει στην ταράτσα και από το ντύσιμό του φαίνεται οτι ο συγκεκριμένος μπορεί να έπασχε από ψυχολογικά. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στη γειτονιά τον συγκεκριμένο άνδρα», τόνισε ο γείτονας.

Μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία.

Η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Η μητέρα βρέθηκε στην καρέκλα με θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι και ο γιος στο κρεββάτι, ο οποίος έφερε και αυτός τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ακόμα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και μία καραμπίνα η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τους δύο νεκρούς, κάτι που δείχνει ότι μπορεί να πρόκειται για δολοφονία.

Η πίσω πόρτα του σπιτιού από το μπαλκόνι ήταν ανοιχτή.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία ερευνά όλα τα σενάρια.