Τοπικά

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της- Στα δικαστήρια σήμερα ο άνδρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στα Δικαστήρια θα βρεθεί σήμερα ο κατηγορούμενος για το σοβαρό επεισόδιο  ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα.

Ο 40χρονος είχε οδηγηθεί το Σάββατο στον Εισαγγελέα που του έδωσε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να βρεί δικηγόρο και να δικαστεί.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα που τον κατήγγειλε, είχε πηδήξει από το μπαλκόνι της προκειμένου να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα.

Άνδρας ο οποίος είδε με τα μάτια του το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα εκτυλίχθηκαν στη γειτονιά της Πάτρας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.«Στις 04:30 το βράδυ ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος έβαινε κλιμακούμενος με βωμολοχίες, με πτώσεις επίπλων και προφανώς βιαιοπραγίες γιατί και οι δύο είχαν εκδορές. Αυτό το πράγμα δεν σταματούσε, έπαιρνε συνεχώς παράταση κάτι που έδινε την πληροφορία ότι έπρεπε να ήσουν σε ετοιμότητα να βοηθήσεις σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφεύγανε. Έβαλα να τραβάει και η κάμερα για να έχουμε καταγεγραμμένο το περιστατικό. Ξαφνικά βλέπουμε να πέφτει από το μπαλκόνι ένα σακί που τελικά ήταν η τσάντα της κοπέλας και αμέσως μετά βλέπουμε να πέφτει η κοπέλα. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Είχε ειδοποιηθεί από άλλους η Αστυνομία», είπε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και στον Πύργο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας και Ηλείας, συνεληφθησαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας και μια ημεδαπή γυναίκα, διότι ως σύντροφοι αλληλοκαταγγέλθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Πάτρα, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει συζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για απειλές.

Στην τρίτη περίπτωση, επίσης το απόγευμα του Σαββάτου, στον Πύργο, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η συζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.