Τοπικά

Πάτρα: 7χρονος σκηνοθέτησε ξυλοδαρμό 8χρονου και το ανέβασε στο Tik Tok

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σε αυτό το νέο περιστατικό «άγουρης» βίας, δεν πρωταγωνιστούν απλώς ανήλικοι αλλά…  παιδιά στις αρχές δημοτικού!

Μικρά παιδιά, 7 και 8 ετών από την Πάτρα, πρωταγωνιστούν σε βίντεο  ξυλοδαρμού που ανέβηκε στο  Tik Tok  Ένα βίντεο που τραβούσαν οι ίδιοι οι ανήλικοι…

Συνέβη στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, στην Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου και μέσα σε λίγη ώρα ανέβηκε και στο Tik Tok.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τρία αδελφάκια βγήκαν για παιχνίδι στη γειτονιά και όπως φαίνεται, έβαλαν «στόχο» ένα 8χρονο αγόρι.

Ο 7χρονος που είχε μαζί του κινητό, το έδωσε σε ένα άλλο παιδί για να τραβάει βίντεο και… άρχισε να χτυπάει τον 8χρονο!

Μόλις ολοκληρώθηκε ο ξυλοδαρμός του παιδιού, το βίντεο ανέβηκε στο TikTok!

Το παιδάκι πήγε στο σπίτι του με κλάματα και σοκαρισμένη η μητέρα, διαπίστωσε ότι υπάρχει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της ανεβασμένο στο Tik Tok!

Η «συγνώμη» του πατέρα δεν ήταν αρκετή
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γνώμη” o πατέρας του ανήλικου θύτη, που είναι μαθητής δευτέρας δημοτικού (!), ζήτησε συγνώμη από την μητέρα του θύματος, εκείνη όμως δεν την δέχθηκε.

«Πως είναι δυνατόν ένα 7χρονο να έχει κινητό και να έχει πρόσβαση στο Tik Tok. Να γνωρίζει να ανεβάζει βίντεο και πάνω από όλα… να «σκηνοθετεί» ξυλοδαρμό συμμαθητή του για να έχει views στα social media»;

Θείος 8χρονου: Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι
Ο θείος του παιδιού είπε για το περιστατικό: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Η μητέρα του θύματος σκέπτεται να υποβάλει μήνυση ενώ το παιδάκι είναι ακόμα σε σοκ.

Εφημερίδα “Γνώμη”