Τοπικά

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Γεωργογιάννης από δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Φ. Λιάκου και από ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας, όπου είχε εκλεγεί με την παράταξη του Φ. Λιάκου «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», αλλά και από τη θέση του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου, Γρ. Αλεξόπουλου υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργογιάννης.

Η παραίτηση του κ. Γεωργογιάννη έγινε δεκτή από τον επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος σχολίασε πως «με ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας, «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», Δημήτρης Γεωργογιάννης για την παραίτησή του, τόσο από δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας, όσο και από τη θέση του ειδικού συμβούλου για τις δράσεις και την μακροπρόθεσμη στρατηγική για την ισότιμη και ενεργή κοινωνική συμμετοχή των Ρομά που κατοικούν στο Δήμο. Ο λόγος που επικαλείται ο κ. Γεωργογιάννης είναι προσωπικός, ωστόσο δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως αποτελεί δικαίωση για την παράταξή μας και τους αγώνες που δώσαμε, καθώς ο ίδιος από την επόμενη μέρα των εκλογών κιόλας, αποφάσισε να απομακρυνθεί από την παράταξή μας, ακολουθώντας άλλον δρόμο… Πέρα από δικαίωση όμως αποτελεί και απόδειξη ότι κάποιοι πάνω από το συμφέρον του τόπου μας έβαλαν την προσωπική τους ανέλιξη μέσα από προεκλογικές συμφωνίες και υπόγειες διαδρομές εν άγνοια της παράταξης με την οποία εξελέγησαν. Απόδειξη η ανάληψη εκ μέρους του της θέσης του ειδικού συμβούλου, χωρίς καν να ενημερώσει την παράταξη μας. Αντίστοιχα η παραίτηση του κ. Γεωργογιάννη είναι και ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του κυρίου Δημάρχου, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε ατυχής. Βέβαια ούτε εκείνος μας είχε ενημερώσει για τη συνεργασία του με ένα στέλεχος της παράταξης μας, έχοντας προφανώς άλλες βλέψεις… Ευτυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν ακουμπούν ούτε την παράταξη μας, ούτε εμένα προσωπικά.

Είναι γνωστό πως η προσφορά στον τόπο μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως λέει κι ο λαός μας «είναι βαριά η καλογερική». Απαιτεί υπευθυνότητα, σοβαρότητα, καθαρή και έντιμη στάση, αγάπη και προσήλωση στο στόχο! Εύχομαι στον κ. Γεωργογιάννη υγεία και καλή δύναμη σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει. Η παράταξη μας εντός των ημερών θα συνεδριάσει για τον αντικαταστάτη του, βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών».