Τοπικά

O Δημόπουλος Δημήτρης ομιλητής στο 13ο Forum ενέργειας με θέμα : “Ο Δρόμος προς το Μηδενικό Κόστος Διαβίωσης.”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

To 13ο Forum Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Απριλίου 2024 και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά μια σημαντική συνάντηση για όσους ενδιαφέρονται για την προώθηση της αειφορίας και της ανάπτυξης στον τομέα της ενέργειας.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Δημόπουλος Δημήτριος ιδιοκτήτης της ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ , που μελέτησε και κατασκεύασε τις Enervillas, το 1ο παγκοσμίως πιστοποιημένο passive house premium κατάλυμα.

“Έξυπνα Σπίτια, Ενεργειακή Αυτονομία , Υγιεινές κατοικίες για όλους. Enervillas : Ο Δρόμος προς το Μηδενικό Κόστος Διαβίωσης.

Παρουσίαση της σύγχρονης τεχνολογίας στην κατασκευή έξυπνων σπιτιών που εξασφαλίζουν μηδενικές εκπομπές, υψηλή εσωτερική υγιεινή και αυτονομία ενέργειας με κόστος συμβατικής κατοικίας .

Το 13ο Forum Ενέργειας με οργανωτή την οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος και την θεσμική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας και με την συμμετοχή των βασικότερων εθνικών και περιφερειακών θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων.